dnes je 26.9.2023

Stopové množství alergenuGaranceQ&A

25.11.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování směsi kávy a čekankyGaranceQ&A

6.12.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zeleninový extrudovaný výrobekGaranceQ&A

18.4.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu u sušeného ovoceGaranceQ&A

19.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování invertázy na obaleGaranceQ&A

11.10.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Informační systém o označování potravin (FLIS)ZáznamGarance

10.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:57:57

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Zvýraznění sorbanu draselného v označení potravinyGaranceQ&A

12.12.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění dusíku u piva s lavinovým efektemQ&A

18.11.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování cukrářské náplněGaranceQ&A

2.10.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování alkalizačního činidla v kakauQ&A

27.6.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění nutričních hodnot u olejninGaranceQ&A

3.3.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Upozornění na plánovanou kontrolu SZPIGaranceQ&A

22.11.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění přídatných látek ve složení pečivaGaranceQ&A

8.4.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Čokoláda slazená maltitolemGaranceQ&A

6.6.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Lecitin nebo lecitiny?GaranceQ&A

20.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Povinnost označit nejedlé střívko u mléčného výrobkuGaranceQ&A

5.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označovat kurkumin jako koření nebo jako přídatnou látku?GaranceQ&A

6.4.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Existuje limit SHU pro mletou papriku?GaranceQ&A

18.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění skladovacích podmínek na obaluGaranceQ&A

5.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nutriční hodnocení potravin pomocí Nutri-ScoreZáznamGarance

9.6.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:05:42

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Nutriční hodnocení potravin pomocí Nutri-ScoreZáznamGarance

27.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:50:07

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Pšeničné medové pufyGaranceQ&A

26.10.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Je syrovátkový protein součástí mléčné složky?GaranceQ&A

19.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prodej potravin neuvedených na trh zaměstancůmGaranceQ&A

5.8.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Ohlašovací povinnost pro e-shopGaranceQ&A

5.7.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu u surovin vyráběných v různých zemíchGaranceQ&A

23.8.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Budování potravinářského provozu na zelené louceGaranceQ&A

14.4.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování bonbónů s obsahem alkoholického nápojeGaranceQ&A

27.4.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kdy lze limonádu nazvat domácí?Q&A

6.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Minimální množství složky uvedené v názvu výrobkuGaranceQ&A

29.11.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění obsahu cukru v pekařských výrobcíchGaranceQ&A

17.6.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Ozdoby cukrářských výrobků a jejich uvádění ve složeníGaranceQ&A

22.3.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Může se 100% mošt označit, že je bez přidaného cukru?Q&A

15.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilkový extrakt vs. vanilkové aromaQ&A

21.1.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Registrace doplňků stravy na MZeGaranceQ&A

19.7.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Informační povinnost pro doplňky stravyGaranceQ&A

6.9.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prodáváme potraviny přes internetZáznamGarance

15.4.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 03:42:52

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Pravidla pro používání polyfosfátů v masných polotovarechGaranceQ&A

14.11.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění tvrzení na obaluGaranceQ&A

17.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Obsah medu ve výrobku a jeho procentové vyjádřeníGaranceQ&A

30.5.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění zastoupení iontů na obale iontového nápojeGaranceQ&A

13.12.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení výrobku s podílem ovocných šťáv a protlakůGaranceQ&A

15.2.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Čokoláda nebo čokoládový bonbon?Q&A

24.6.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výhody a nevýhody uvádění výživových schémat na obalech potravinZáznamGarance

18.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:56:35

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Patří máslo mezi alergeny?GaranceQ&A

25.10.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Země původu primární složky u cukrovinekQ&A

6.2.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pojem Evropská rýžeGaranceQ&A

6.10.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Deklarace slunečnicového oleje jako součásti surovinyGaranceQ&A

10.1.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...