dnes je 29.3.2023

Stopové množství alergenuGaranceQ&A

25.11.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování směsi kávy a čekankyGaranceQ&A

6.12.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zeleninový extrudovaný výrobekGaranceQ&A

18.4.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu u sušeného ovoceGaranceQ&A

19.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Informační systém o označování potravin (FLIS)ZáznamGarance

10.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:57:57

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Zvýraznění sorbanu draselného v označení potravinyGaranceQ&A

12.12.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění dusíku u piva s lavinovým efektemQ&A

18.11.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění nutričních hodnot u olejninGaranceQ&A

3.3.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování alkalizačního činidla v kakauQ&A

27.6.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Čokoláda slazená maltitolemGaranceQ&A

6.6.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označovat kurkumin jako koření nebo jako přídatnou látku?GaranceQ&A

6.4.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Lecitin nebo lecitiny?GaranceQ&A

20.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Nutriční hodnocení potravin pomocí Nutri-ScoreZáznamGarance

27.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:50:07

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Nutriční hodnocení potravin pomocí Nutri-ScoreZáznamGarance

9.6.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:05:42

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Ohlašovací povinnost pro e-shopGaranceQ&A

5.7.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prodej potravin neuvedených na trh zaměstancůmGaranceQ&A

5.8.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pšeničné medové pufyGaranceQ&A

26.10.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování bonbónů s obsahem alkoholického nápojeGaranceQ&A

27.4.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Budování potravinářského provozu na zelené louceGaranceQ&A

14.4.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kdy lze limonádu nazvat domácí?Q&A

6.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Ozdoby cukrářských výrobků a jejich uvádění ve složeníGaranceQ&A

22.3.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilkový extrakt vs. vanilkové aromaQ&A

21.1.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Může se 100% mošt označit, že je bez přidaného cukru?Q&A

15.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Obsah medu ve výrobku a jeho procentové vyjádřeníGaranceQ&A

30.5.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pravidla pro používání polyfosfátů v masných polotovarechGaranceQ&A

14.11.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění nutričních hodnot na porciGaranceQ&A

14.3.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Obsah solaninu v potravináchGaranceQ&A

23.5.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Deklarace slunečnicového oleje jako součásti surovinyGaranceQ&A

10.1.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kakao a uvádění pomocných látekGaranceQ&A

13.9.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování čokoládového pudinguGaranceQ&A

6.11.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Země původu primární složky u cukrovinekQ&A

6.2.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pojem Evropská rýžeGaranceQ&A

6.10.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu o čokoládových figurekQ&A

17.3.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Patří máslo mezi alergeny?GaranceQ&A

25.10.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilková pomazánka nebo pomazánka s vanilkovou příchutí?GaranceQ&A

20.6.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zákon o potravinách 2022ZáznamGarance

12.5.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 04:23:24

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Poctivá kaše?Q&A

23.9.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Adresa podniku jako údaj o zemi původuQ&A

7.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování invertázy na obaleGaranceQ&A

11.10.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Přípustná odchylka obsahu bílkovin v doplňku stravyQ&A

9.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Co definuje belgickou čokoládu?GaranceQ&A

14.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Jak uvádět příchuť vyrobenou z přírodních složek?GaranceQ&A

20.1.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Tiramisu krém a upozornění na obsah kofeinuGaranceQ&A

8.3.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Srovnání obsahu cukru u ovocného výrobku a džemuQ&A

14.7.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Léčebná tvrzení na obalech bylinkových čajůQ&A

14.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kyselost u škrobů a škrobových sirupůQ&A

15.4.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování cukrářské náplněGaranceQ&A

2.10.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Časté mýty a omyly v označování potravinářských produktůZáznamGarance

23.6.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:50:18

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Uvádění formy vitaminů na obalech potravinGaranceQ&A

12.10.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...