Jak zamezit křížové kontaminaci při výrobě bezlepkových potravin
8.7.2020, Zdroj: Food Safety Authority of Ireland
Lze výrobek z přirozeně bezlepkových surovin označit jako bez lepku?GaranceQ&A
26.4.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Alergeny v potravinách 04: Lepek, celiakie a legislativaGarance
30.6.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Uvedení názvu potravinyGaranceQ&A
30.5.2023, PotravinyInfo
, Zdroj:Požadavky na potraviny pro kojeneckou a dětskou výživu a pro zvláštní lékařské účelyGarance
10.12.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Značka Klasa vykročila do nového roku, oceňuje tradici i novinky na trhu
28.1.2022, Zdroj: Státní zemědělský intervenční fond
828/2014, Prováděcí nařízení Komise (EU) o požadavcích na poskytování informací o nepřítomnosti či sníženém obsahu lepku v potravinách spotřebitelůmGarance
20.8.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Časté chyby v označování potravinářských produktůGarance
20.6.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Národní doporučení pro uvádění informací o možném a nezáměrném výskytu látek nebo produktů vyvolávajících alergie nebo nesnášenlivost v potravinách
14.12.2020, Zdroj: Ministerstvo zemědělství
Alergeny v potravinách 03: Hlavní alergeny v potravinách a jejich stabilita během technologického zpracováníGarance
16.6.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Potravinářská inspekce zjistila lepek v „bezlepkových“ pokrmech v restauracích
24.1.2022, Zdroj: Státní zemědělský intervenční fond
Lze potraviny, u nichž bylo zamezeno křížové kontaminaci lepkem, označit jako bezlepkové?GaranceQ&A
30.1.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Aktuální trendy v označování potravin a nejčastější chyby z pohledu SZPIZáznamGarance
17.2.2022, Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:27:00
, Zdroj:Obrázek dortu na proteinové tyčinceGaranceQ&A
7.4.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Vomáčka, Mrkvánek i Andělský mošt mají Regionální potravinu Libereckého kraje
19.9.2022, Zdroj: Státní zemědělský intervenční fond
Legislativní souhrn: Potraviny pro zvláštní skupinyGarance
6.2.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Podzim přináší třiadvacet nových výrobků se značkou KLASA
6.12.2022, Zdroj: Státní zemědělský intervenční fond
Jaro přináší nově oceněné výrobky: kvalitní rajčata a sýry i osvěžující limonády
17.5.2022, Zdroj: Státní zemědělský intervenční fond
2016/127, Nařízení Komise v přenesené pravomoci (EU), kterým se doplňuje nařízení (EU) č. 609/2013, pokud jde o zvláštní požadavky týkající se složení a informací, které se vztahují na počáteční a pokračovací kojeneckou výživu, a pokud jde o požadavky na informace týkající se výživy kojenců a malých dětí, k 1. 4. 2022Garance
1.4.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:18/2020 Sb., Vyhláška o požadavcích na mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těstaGarance
27.1.2020, Zdroj: Verlag Dashöfer
1333/2008, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) o potravinářských přídatných látkách, k 31. 10. 2022Garance
31.10.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Příklady označování: Pekařské výrobkyGarance
13.10.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj: