dnes je 19.4.2024

Falšování koření a aromatGarance

17.10.2017, Ing. Helena Čížková, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky na kořeníGaranceQ&A

5.7.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označovat kurkumin jako koření nebo jako přídatnou látku?GaranceQ&A

6.4.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: LahůdkyGarance

1.10.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení alkoholického nápoje s výluhem z pomerančové kůryGaranceQ&A

22.2.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zpráva o potravinách a složkách potravin ošetřovaných ionizujícím zářením v letech 2018-2019Garance

30.3.2021, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Ošetřování potravin ionizacíGarance

8.2.2022, Ing. Irena Michalová, redakce PotravinyInfo.cz, Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladování suchých potravin IIGaranceQ&A

5.12.2019, UniConsulting, Zdroj: Verlag Dashöfer

Falšování způsobů produkce a zpracování potravinGarance

8.5.2018, Ing. Helena Čížková, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pravidla pro používání polyfosfátů v masných polotovarechGaranceQ&A

14.11.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladování suchých potravin IIIGaranceQ&A

19.5.2020, UniConsulting, Zdroj: Verlag Dashöfer

Existuje limit SHU pro mletou papriku?GaranceQ&A

18.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Švestková povidlaGarance

2.4.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Uvádění země původu primární složky potravinyGaranceQ&A

8.12.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: Maso a masné výrobkyGarance

7.6.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Limit glyfosfátu v datlovém sirupu a v datlíchGarance

26.3.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Povinnost uvádět složení jednotlivých složek výrobkuGaranceQ&A

29.5.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Faktory ovlivňující růst mikroorganismůGarance

1.4.2006, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc. a kolektiv autorů, Zdroj: Verlag Dashöfer

Základní informace o označování potravinGarance

3.9.2013, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Legislativní souhrn: Označování potravinGarance

11.2.2021, Úřad pro publikace, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...