dnes je 29.3.2024

Označování alergenůGarance

12.3.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Alergeny v potravinách 05: Označování alergenůGarance

14.7.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování mléka jako alergenu při jeho stopových množstvíchGaranceQ&A

29.9.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Časté chyby v označování potravinářských produktůGarance

20.6.2023, doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Alergeny v potravinách 02: Alergeny ve výrobě potravinGarance

4.2.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Poskytování informací o potravináchZáznamGarance

22.3.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 04:21:09

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Sójový lecithin jako alergenGaranceQ&A

9.3.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění alergenů při prodeji na dálkuGaranceQ&A

8.6.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Aktuální trendy v označování potravin a nejčastější chyby z pohledu SZPIZáznamGarance

17.2.2022, Ing. Simona Mrkvicová, Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:27:00

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Novinky v potravinářské legislativě 2022ZáznamGarance

13.1.2022, Ing. David Zima, Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:28:38

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Strategie Od zemědělce ke spotřebiteli a další novinky v potravinářské legislativěZáznamGarance

15.12.2020, Ing. David Zima, Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:46:07

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Prodáváme potraviny přes internetZáznamGarance

15.4.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 03:42:52

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Zvýraznění sojového lecitinu jako alergenuQ&A

29.9.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zákon o potravinách 2021ZáznamGarance

20.1.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 04:09:24

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Požadavky standardu BRC 8: 7. část - PersonálGarance

9.7.2019, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: Skořápkové plodyGarance

25.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Alergeny v potravinách 01: Úvod do problematikyGarance

10.12.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Je nutné uvádět složku potraviny jako konzervant i jako alergen?GaranceQ&A

15.6.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: Pekařské výrobkyGarance

13.10.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: Cukrářské výrobky a těstaGarance

20.10.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení šumivého vína jako CHOPGaranceQ&A

27.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Reklama na potraviny: 9. část - Právní úpravy v zahraničíGarance

9.2.2021, Mgr. et Mgr. Bc. Jiří Hadaš, MBA, Zdroj: Verlag Dashöfer

IFS Food 7: Základní přehled požadavkůGarance

22.6.2021, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pokyny k systémům řízení bezpečnosti potravin pro maloobchodní činnosti v oblasti potravin, včetně potravinových darůGarance

25.8.2020, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...