Označování alergenůGarance
12.3.2024, PotravinyInfo
, Zdroj:Alergeny v potravinách 05: Označování alergenůGarance
14.7.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Označování alergenů u nebalených potravinQ&A
2.11.2020, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Poskytování informací o látkách nebo produktech vyvolávajících alergie nebo nesnášenlivostGarance
15.5.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny k provádění systémů řízení bezpečnosti potravin zaměřené na správnou hygienickou praxi a postupy založené na zásadách HACCP, včetně otázek zjednodušení/pružnosti jejich provádění v některých potravinářských podnicíchGarance
1.11.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Označování mléka jako alergenu při jeho stopových množstvíchGaranceQ&A
29.9.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Časté chyby v označování potravinářských produktůGarance
20.6.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Národní doporučení pro uvádění informací o možném a nezáměrném výskytu látek nebo produktů vyvolávajících alergie nebo nesnášenlivost v potravinách
14.12.2020, Zdroj: Ministerstvo zemědělství
Alergeny v potravinách 02: Alergeny ve výrobě potravinGarance
4.2.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Poskytování informací o potravináchZáznamGarance
22.3.2021, Verlag Dashöfer, Délka videa: 04:21:09
, Zdroj:Sójový lecithin jako alergenGaranceQ&A
9.3.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Uvádění alergenů při prodeji na dálkuGaranceQ&A
8.6.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 8: 5. část - Kontrola výrobkuGarance
25.6.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Aktuální trendy v označování potravin a nejčastější chyby z pohledu SZPIZáznamGarance
17.2.2022, Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:27:00
, Zdroj:Novinky v potravinářské legislativě 2022ZáznamGarance
13.1.2022, Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:28:38
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 8: 6. část - Řízení procesůGarance
2.7.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Strategie Od zemědělce ke spotřebiteli a další novinky v potravinářské legislativěZáznamGarance
15.12.2020, Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:46:07
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 7: 5. část - Kontrola výrobkuGarance
24.11.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Prodáváme potraviny přes internetZáznamGarance
15.4.2021, Verlag Dashöfer, Délka videa: 03:42:52
, Zdroj:Zvýraznění sojového lecitinu jako alergenuQ&A
29.9.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny pro systémy řízení bezpečnosti potravin pro drobné maloobchodníky s potravinářskými výrobkyGarance
24.4.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zákon o potravinách 2021ZáznamGarance
20.1.2021, Verlag Dashöfer, Délka videa: 04:09:24
, Zdroj:Výklad ustanovení vyhlášky o některých způsobech označování potravinGarance
5.2.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 8: 7. část - PersonálGarance
9.7.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Příklady označování: Skořápkové plodyGarance
25.1.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Alergeny v potravinách 01: Úvod do problematikyGarance
10.12.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 7: 6. část - Řízení procesůGarance
15.12.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Je nutné uvádět složku potraviny jako konzervant i jako alergen?GaranceQ&A
15.6.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Příklady označování: Pekařské výrobkyGarance
13.10.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji, přibližně 20 % provozovatelů chybuje při značení alergenů a označování druhu masa
13.4.2022, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Příklady označování: Cukrářské výrobky a těstaGarance
20.10.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Označení šumivého vína jako CHOPGaranceQ&A
27.4.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zmrazené, sušené a práškové formy cvrčka domácího jako nová potravina
2.3.2022, Zdroj: Úřední věstník Evropské unie
Alergeny v potravinách 03: Hlavní alergeny v potravinách a jejich stabilita během technologického zpracováníGarance
16.6.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pozice SZPI k novele zákona o potravinách, která mj. řeší dozorové kompetence v restauracích
18.1.2021, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Reklama na potraviny: 9. část - Právní úpravy v zahraničíGarance
9.2.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zmrazené, sušené a práškové formy moučných červů jako nová potravina
17.2.2022, Zdroj: Úřední věstník Evropské unie
417/2016 Sb., Vyhláška o některých způsobech označování potravinGarance
19.12.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:IFS Food 7: Základní přehled požadavkůGarance
22.6.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Potravinářská inspekce zahájila kontrolu burčáku letos o 3 týdny později
17.9.2021, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Pokyny k systémům řízení bezpečnosti potravin pro maloobchodní činnosti v oblasti potravin, včetně potravinových darůGarance
25.8.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:2023/2215, Prováděcí nařízení Komise (EU), kterým se povoluje uvedení na trh sodné soli 6?-sialylaktózy vyrobené derivátem kmene Escherichia coli W (ATCC 9637) jako nové potraviny a kterým se mění prováděcí nařízení (EU) 2017 /2470Garance
27.11.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj: