dnes je 28.3.2024

Strategie „od zemědělce ke spotřebiteli" pro spravedlivé, zdravé a ekologické potravinové systémyGarance

20.5.2020, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nové doporučené výživové dávky EFSA - vitamínyGarance

24.7.2018, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Časté chyby v označování potravinářských produktůGarance

20.6.2023, doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Otázky a odpovědi týkající se používání nařízení (EU) č. 1169/2011Garance

21.8.2018, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nařízení o úředních kontrolách s komentářemGarance

5.3.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pokyny EU k darování potravinGarance

9.1.2018, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pokyny pro řešení mikrobiologických rizik u čerstvého ovoce a zeleniny v prvovýrobě prostřednictvím správné hygienyGarance

5.9.2017, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pokyny Unie k nařízení (EU) č. 10/2011 o materiálech a předmětech z plastů určených pro styk s potravinamiGarance

21.6.2022, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a spotřebitele, Zdroj: Verlag Dashöfer

Listerie, listerióza a výroba potravinGarance

1.7.2009, Dr. Ing. Miroslav Čeřovský, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pokyny k systémům řízení bezpečnosti potravin pro maloobchodní činnosti v oblasti potravin, včetně potravinových darůGarance

25.8.2020, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...