Příprava plánu systému kritických bodů (HACCP)Garance
1.4.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Stanovení ověřovacích postupůGarance
1.4.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:HACCP: Systém kritických bodůGarance
18.11.2012, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Výroba džemů a sirupů a povinnost zavést HACCPGaranceQ&A
30.9.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zavádíme HACCP: Úvod do problematikyGarance
11.11.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Vymezení výrobní činnosti a odpovědnosti výrobceGarance
1.4.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Stanovisko k možnosti redukování/snižování spotřeby jednorázového plastového nádobí, náčiní či jiných výrobků určených k podávání či servírování potravin a nápojů
10.8.2018, Zdroj: Státní zdravotní ústav
Alergeny v potravinách 02: Alergeny ve výrobě potravinGarance
4.2.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Skořápková vejceGarance
7.7.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Aktivní systémy balení při výrobě potravinGarance
27.7.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Usnadnění HACCP v malých potravinářských podnicíchGarance
6.8.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zavádíme HACCP: Uplatnění základních principůGarance
9.12.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 7: 2. část - Plán bezpečnosti potravin (HACCP)Garance
15.9.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 8: 2. část - Plán bezpečnosti potravin - HACCPGarance
21.5.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny k provádění systémů řízení bezpečnosti potravin zaměřené na programy nezbytných předpokladů (PNP) a postupy založené na zásadách HACCPGarance
15.11.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny k provádění systémů řízení bezpečnosti potravin zaměřené na správnou hygienickou praxi a postupy založené na zásadách HACCP, včetně otázek zjednodušení/pružnosti jejich provádění v některých potravinářských podnicíchGarance
1.11.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Nejčastější problémy a chyby při implementaci postupů založených na principu HACCP v zařízeních společného stravováníGarance
22.1.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Prodej čerstvých bylinek a HACCPGaranceQ&A
1.11.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Produkce mléka a mléčných výrobků na farmě: Systém kritických bodů pro zpracování mlékaGarance
3.12.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Produkce vajec na farmě: HACCP pro třídění vajecGarance
1.10.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Legislativní požadavkyGarance
1.11.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Produkce masa a masných výrobků na farmě: Systém kritických bodů pro masnou výrobuGarance
2.7.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zavedení dokumentaceGarance
1.4.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu IFS logistics, verze 2.2Garance
1.1.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Stanovení kritických bodůGarance
1.4.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Produkce masa a masných výrobků na farmě: Systém kritických bodů pro zpracování masaGarance
2.7.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Vymezení systému sledování zvládnutého stavu v kritických bodechGarance
1.4.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Výroba ledu a HACCPGaranceQ&A
7.11.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Hygiena potravin: Úvod do problematikyGarance
16.9.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zavádíme HACCP: Případová studie pro výrobu hotových jídelGarance
21.4.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zpracování živočišných produktů na farmě: Úvod do problematikyGarance
18.6.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Potvrzení diagramu výrobního procesu za provozuGarance
1.4.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Metrologie ve veřejném stravováníGarance
10.11.2010, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Produkce mléka a mléčných výrobků na farmě: Obecné požadavkyGarance
29.10.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Stanovení nápravných opatření pro každý kritický bodGarance
1.4.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Stanovení znaků a hodnot kritických mezí pro každý kritický bodGarance
1.4.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Použití recyklované teplé vody k odstraňování povrchové mikrobiální kontaminace jatečně upravených těl
8.9.2015, Zdroj: Úřední věstník Evropské unie
Listerie, listerióza a výroba potravinGarance
1.7.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Produkce vajec na farmě: Legislativní východiskaGarance
30.7.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:ISO 22000: Základní přehled požadavkůGarance
29.10.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Hygienické požadavky na výrobu: Maso a masné výrobkyGarance
4.11.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:852/2004, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 o hygieně potravin, k 24. 3. 2021Garance
24.3.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:IFS Food 7: Základní přehled požadavkůGarance
22.6.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:SZPI: Hygienické požadavky na výrobu potravin
19.6.2023, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Produkce masa a masných výrobků na farmě: Legislativní východiskaGarance
13.5.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj: