dnes je 19.3.2024

Příprava plánu systému kritických bodů (HACCP)Garance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Stanovení ověřovacích postupůGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

HACCP: Systém kritických bodůGarance

18.11.2012, RNDr. Petr Valošek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Výroba džemů a sirupů a povinnost zavést HACCPGaranceQ&A

30.9.2019, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zavádíme HACCP: Úvod do problematikyGarance

11.11.2014, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vymezení výrobní činnosti a odpovědnosti výrobceGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Alergeny v potravinách 02: Alergeny ve výrobě potravinGarance

4.2.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Skořápková vejceGarance

7.7.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Aktivní systémy balení při výrobě potravinGarance

27.7.2021, Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D., Doc. Ing. Jaroslav Dobiáš, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zavádíme HACCP: Uplatnění základních principůGarance

9.12.2014, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Produkce vajec na farmě: HACCP pro třídění vajecGarance

1.10.2013, Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prodej čerstvých bylinek a HACCPGaranceQ&A

1.11.2018, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky standardu IFS logistics, verze 2.2Garance

1.1.2019, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Stanovení kritických bodůGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zavedení dokumentaceGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Hygiena potravin: Úvod do problematikyGarance

16.9.2014, Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výroba ledu a HACCPGaranceQ&A

7.11.2019, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Metrologie ve veřejném stravováníGarance

10.11.2010, RNDr. Petr Valošek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Stanovení nápravných opatření pro každý kritický bodGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Potvrzení diagramu výrobního procesu za provozuGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Listerie, listerióza a výroba potravinGarance

1.7.2009, Dr. Ing. Miroslav Čeřovský, Zdroj: Verlag Dashöfer

IFS Food 7: Základní přehled požadavkůGarance

22.6.2021, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Produkce vajec na farmě: Legislativní východiskaGarance

30.7.2013, Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Hygienické požadavky na výrobu: Maso a masné výrobkyGarance

4.11.2014, Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

ISO 22000: Základní přehled požadavkůGarance

29.10.2019, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...