dnes je 19.3.2024

Zavádíme HACCP: Úvod do problematikyGarance

11.11.2014, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Provedení analýzy nebezpečíGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výroba nápojůArchiv

30.1.2012, Ing. Miroslava Kopecká, Zdroj: Verlag Dashöfer

Komoditní vyhláška pro škrob, luštěniny a olejnatá semenaGarance

29.4.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Obaly na bázi papíru pro potraviny: Legislativa a normyGarance

2.11.2021, Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D., Doc. Ing. Jaroslav Dobiáš, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Falšování vínaGarance

9.4.2019, doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D, Zdroj: Verlag Dashöfer

Látky určené k aromatizaci v potravináchGarance

20.5.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Legislativní úprava požadavků na obaly a obalové materiályGarance

18.5.2021, Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D., Doc. Ing. Jaroslav Dobiáš, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Falšování výrobků z ovoceGarance

25.9.2018, Ing. Helena Čížková, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pokyny pro řešení mikrobiologických rizik u čerstvého ovoce a zeleniny v prvovýrobě prostřednictvím správné hygienyGarance

5.9.2017, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Certifikace - význam a současný stavGarance

26.3.2012, RNDr. Petr Valošek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nové doporučené výživové dávky EFSA: SodíkGarance

18.8.2020, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Potravinářské aditivní látky: Kyseliny, zásady, soli a esteryArchiv

1.7.2004, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...