dnes je 19.3.2024

Výskyt mikroorganismů v potravinách živočišného původuGarance

1.4.2006, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc. a kolektiv autorů, Zdroj: Verlag Dashöfer

Potravinářské aditivní látky: KonzervantyArchiv

1.7.2004, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: SýryGarance

14.3.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení přírodní margarínGaranceQ&A

21.12.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Alergeny v potravinách 05: Označování alergenůGarance

14.7.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Falšování mléka a výrobků z mléka a s podílem mlékaGarance

8.1.2019, Ing. Helena Čížková, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: LahůdkyGarance

1.10.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Listerie, listerióza a výroba potravinGarance

1.7.2009, Dr. Ing. Miroslav Čeřovský, Zdroj: Verlag Dashöfer

Plísně a kvasinky a jejich význam pro výrobu potravinGarance

1.4.2006, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc. a kolektiv autorů, Zdroj: Verlag Dashöfer

Časté chyby v označování potravinářských produktůGarance

20.6.2023, doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Potravinářské aditivní látky: BarvivaArchiv

1.7.2004, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Navazující dotaz k dotazu Označení přírodní margarínQ&A

27.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Stanovení doby spotřeby u studených pokrmůGaranceQ&A

22.12.2015, Ing. Marie Jechová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Metody úchovy potravinGarance

1.7.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Potravinářské aditivní látky: Kyseliny, zásady, soli a esteryArchiv

1.7.2004, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...