Fyzykálně-chemické rozbory
|
Rozbor |
Výše náhrady nákladů v Kč |
|
|
|
1. |
Stanovení acesulfamu-K, aspartamu a sacharinu v potravinách metodou HPLC |
1 030 |
2. |
Stanovení vitaminu A v potravinách metodou H |
1 990 |
3. |
Stanovení napadení těstovin škůdci |
70 |
4. |
Stanovení zlomků a příměsí jiných druhů těstovin |
100 |
5. |
Stanovení očkovitosti těstovin |
50 |
6. |
Stanovení vlhkosti těstovin |
210 |
7. |
Stanovení popela v těstovinách |
140 |
8. |
Stanovení písku v těstovinách |
350 |
9. |
Stanovení titrovatelných kyselin v těstovinách |
100 |
10. |
Stanovení zvětšení objemu těstovin |
50 |
11. |
Stanovení chloridu sodného v pekařských výrobcích |
220 |
12. |
Stanovení obsahu vody s předsoušením při 130°C v pekařských výrobcích |
140 |
13. |
Stanovení obsahu vody bez předsoušení při 130°C v pekařských výrobcích |
70 |
14. |
Stanovení obsahu vody sušením s nasávací hmotou v pekařských výrobcích |
220 |
15. |
Stanovení popela v pekařských výrobcích |
140 |
16. |
Podíl popela nerozpustného v kyselině v pekařských výrobcích |
350 |
17. |
Stanovení tuku přímou extrakcí v pekařských výrobcích |
220 |
18. |
Stanovení tuku po hydrolýze v pekařských výrobcích |
360 |
19. |
Stanovení obsahu cukrů v pekařských výrobcích |
440 |
20. |
Stanovení titrovatelných kyselin v pekařských výrobcích |
160 |
21. |
Stanovení sušiny refraktometricky v pekařských výrobcích |
50 |
22. |
Stanovení příměsi ve strouhance |
50 |
23. |
Stanovení vody sušením při 105°C v cukrářských výrobcích |
220 |
24. |
Stanovení popela v cukrářských výrobcích |
140 |
25. |
Podíl popela nerozpustného v kyselině v cukrářských výrobcích |
350 |
26. |
Stanovení cukrů v cukrářských výrobcích |
440 |
27. |
Stanovení tuků extrakcí po hydrolýze v cukrářských výrobcích |
360 |
28. |
Stanovení titrovatelných kyselin v cukrářských výrobcích |
100 |
29. |
Stanovení sušiny zmrzlin při 105°C |
160 |
30. |
Stanovení sušiny zmrzlin při 130°C |
70 |
31. |
Stanovení tuku acidobutyrometricky ve zmrzlinách |
210 |
32. |
Stanovení veškerých redukujících cukrů po inverzi metodou Schoorla ve zmrzlinách |
440 |
33. |
Stanovení vlhkosti cukrovinek a trvanlivého pečiva sušením při 105°Crette do konstantní hmotnosti |
140 |
34. |
Stanovení vody sušením s absolutním etanolem v cukrovinkách a trvanlivém pečivu |
70 |
35. |
Stanovení vlhkosti nápoje v prášku |
140 |
36. |
Stanovení obsahu tuku přímou extrakcí v cukrovinkách a trvanlivém pečivu |
250 |
37. |
Stanovení obsahu tuku po hydrolýze v cukrovinkách a trvanlivém pečivu |
360 |
38. |
Stanovení obsahu popela v cukrovinkách a trvanlivém pečivu |
210 |
39. |
Stanovení písku v cukrovinkách a trvanlivém pečivu |
300 |
40. |
Stanovení čokoládové polevy formované, máčené |
170 |
41. |
Stanovení sacharozy polarimetricky v cukrovinkách a trvanlivém pečivu |
250 |
42. |
Stanovení sacharidů v cukrovinkách a trvanlivém pečivu |
430 |
43. |
Stanovení přísad (jádrovin) v čokoládách |
130 |
44. |
Stanovení kyanovodíku v cukrovinkách a trvanlivém pečivu |
550 |
45. |
Stanovení reziduí metylbromidu v cukrovinkách a trvanlivém pečivu |
1 110 |
46. |
Stanovení ztráty sušením a sušiny v cukrovarských výrobcích |
140 |
47. |
Stanovení pH potenciometricky v cukrovarských výrobcích |
100 |
48. |
Stanovení sacharózy polarimetricky v cukrovarských výrobcích |
200 |
49. |
Stanovení popela v cukrovarských výrobcích |
290 |
50. |
Stanovení redukujících cukrů v cukrovarských výrobcích |
250 |
51. |
Stanovení barvy cukrovarských výrobků |
220 |
52. |
Stanovení granulometrického složení u řepného cukru |
100 |
53. |
Stanovení obsahu nerozpustných látek v cukrovarských výrobcích |
220 |
54. |
Stanovení ferromagnetických příměsí v cukrovarských výrobcích |
50 |
55. |
Důkaz oxidu siřičitého v rafinovaném cukru |
270 |
56. |
Stanovení protihrudkujících látek v cukrovarských výrobcích |
260 |
57. |
Stanovení sušiny refraktometricky v tekutých cukrech |
50 |
58. |
Stanovení popela ve škrobu |
140 |
59. |
Stanovení pH vodního výluhu škrobu |
100 |
60. |
Stanovení titrovatelných kyselin ve vodním výluhu škrobu |
120 |
61. |
Stanovení písku ve škrobu |
350 |
62. |
Stanovení stipů ve škrobu |
50 |
63. |
Stanovení titrační kyselosti ve výrobcích ze škrobu |
120 |
64. |
Stanovení sušiny refraktometricky v glukózovém sirupu |
50 |
65. |
Stanovení alkoholu v pivu |
300 |
66. |
Stanovení skutečného extraktu piva |
300 |
67. |
Stanovení pH piva |
100 |
68. |
Stanovení barvy piva |
200 |
69. |
Stanovení trvanlivosti piva |
100 |
70. |
Výpočet využitelné energie piva |
50 |
71. |
Stanovení pěnivosti piva |
70 |
72. |
Stanovení cukrů v pivu |
480 |
73. |
Stanovení trvanlivosti droždí |
80 |
74. |
Stanovení sušiny droždí |
140 |
75. |
Stanovení popela v droždí |
210 |
76. |
Stanovení mohutnosti kynutí v těstě u droždí |
160 |
77. |
Stanovení kyselosti droždí |
180 |
78. |
Stanovení hustoty vonných a chuťových látek |
160 |
79. |
Stanovení alkoholu v lihovinách |
350 |
80. |
Stanovení netěkavých látek rozpustných cukrů v lihovinách |
210 |
81. |
Metody zkoušení lihovin. Stanovení veškerých kyselin ve vinném destilátu a brandy |
100 |
82. |
Stanovení kyanovodíku v lihovinách |
210 |
83. |
Stanovení cukrů v lihovinách |
430 |
84. |
Stanovení sušiny v nealkoholických nápojích refraktometricky |
50 |
85. |
Stanovení oxidu uhličitého v nealkoholických nápojích, manometricky |
50 |
86. |
Stanovení oxidu uhličitého v nealkoholických nápojích titrační metodou |
200 |
87. |
Stanovení kyselost i- titrovatelné kyseliny v nealkoholických nápojích |
200 |
88. |
Stanovení alkoholu v nealkoholických nápojích |
310 |
89. |
Stanovení cukru v nealkoholických nápojích |
350 |
90. |
Stanovení popela v nealkoholických nápojích |
210 |
91. |
Stanovení kyselosti kvasného octa |
170 |
92. |
Stanovení etanolu v kvasném octě |
420 |
93. |
Stanovení veškerého extraktu kvasného octa |
270 |
94. |
Stanovení popela v kvasném octě |
380 |
95. |
Stanovení přímo redukujících cukrů v kvasném octě |
470 |
96. |
Stanovení sacharózy v kvasném octě |
530 |
97. |
Stanovení bezcukerného extraktu kvasného octa |
50 |
98. |
Stanovení pevného podílu konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny |
70 |
99. |
Stanovení hmotnostního podílu ovoce v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny |
70 |
100. |
Stanovení obsahu rostlinných příměsí v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny |
70 |
101. |
Stanovení sušiny v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny |
210 |
102. |
Stanovení sušiny v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny refraktometricky |
50 |
103. |
Stanovení popela a jeho zásaditosti v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny |
350 |
104. |
Stanovení minerálních příměsí (písku) v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny |
420 |
105. |
Stanovení celkové kyselosti konzervárenských polotovarů z ovoce a zeleniny |
200 |
106. |
Metoda dle nařízení EK je pod kódem E008 Stanovení netěkavých kyselin (kyseliny mléčné) v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny |
530 |
107. |
Stanovení těkavých kyselin v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny |
330 |
108. |
Stanovení etanolu v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny |
300 |
109. |
Stanovení obsahu cukrů v konzervárenských polotovarech a výrobcích z ovoce a zeleniny |
440 |
110. |
Stanovení oxidu uhelnatého v kouřových kondenzátech |
1 820 |
111. |
Stanovení alkaloidů v kondenzátu cigaretového kouře metodou spektrofotometrickou |
2 260 |
112. |
Stanovení alkaloidů (nikotinu) ve fermentovaném tabáku a tabákových výrobcích |
2 260 |
113. |
Stanovení hmotnostní rychlosti volného hoření (hořlavost) fermentovaného tabáku a tabákových výrobků |
200 |
114. |
Stanovení tuku přímou extrakcí v mrazírenských výrobcích |
220 |
115. |
Stanovení obsahu sušiny v mrazírenských výrobcích |
210 |
116. |
Stanovení chloridu sodného v mrazírenských výrobcích |
220 |
117. |
Stanovení obsahu rozpustných pevných látek v ovocných a zeleninových výrobcích - metodou refraktometrickou |
150 |
118. |
Stanovení popela nerozpustného v kyselině, v ovocných a zeleninových výrobcích |
350 |
119. |
Stanovení kyselosti ovocných a zeleninových výrobků |
200 |
120. |
Stanovení relativní hustoty ovocných a zeleninových šťáv |
100 |
121. |
Stanovení hodnoty pH ovocných a zeleninových šťáv |
100 |
122. |
Stanovení formolového čísla ovocných a zeleninových šťáv |
200 |
123. |
Stanovení obsahu fosforu v ovocných a zeleninových šťávách metodou spektrofotometrickou |
1 280 |
124. |
Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu) v ovocných a zeleninových šťávách metodou spektrofotometrickou |
1 700 |
125. |
Enzymové stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové v ovocných a zeleninových šťávách metodou spektrofotometrickou |
1 700 |
126. |
Spektrometrické stanovení obsahu prolinu v ovocných a zeleninových šťávách |
950 |
127. |
Stanovení hesperidinu a naringinu v citrusových šťávách metodou HPLC |
1 080 |
128. |
Enzymatické stanovení obsahu kyseliny D-jablečné v ovocných a zeleninových šťávách metodou spektrofotometrickou 1 700 |
|
129. |
Stanovení obsahu mléčného tuku v čokoládě a čokoládových cukrovinkách |
3 700 |
130. |
Stanovení obsahu tukuprosté mléčné sušiny v čokoládě a čokoládových cukrovinkách |
1 730 |
131. |
Stanovení obsahu tukuprosté kakaové sušiny v čokoládě a čokoládových cukrovinkách |
1 180 |
132. |
Stanovení obsahu vlhkosti škrobu sušením |
140 |
133. |
Stanovení obsahu vody v sušených jablkách |
310 |
134. |
Stanovení obsahu vody v sušených hruškách |
310 |
135. |
Stanovení obsahu vody v sušených broskvích |
310 |
136. |
Stanovení surového a beznikotinového bezvodého kondenzátu kouře za použití rutinního analytického nakuřovacího přístroje |
1 110 |
137. |
Stanovení podílu složek v drůbežích a zvěřinových konzervách |
100 |
138. |
Stanovení obsahu vody v drůbežích a zvěřinových konzervách |
210 |
139. |
Stanovení obsahu chloridu sodného v drůbežích a zvěřinových konzervách |
130 |
140. |
Stanovení vody sušením u ryb, rybích výrobků a konzerv |
140 |
141. |
Stanovení kyselosti u ryb, rybích výrobků a konzerv |
1 00 |
142. |
Stanovení hmotnosti obsahu u ryb, rybích výrobků a konzerv |
70 |
143. |
Stanovení celkového obsahu tuku v mase a masných výrobcích |
360 |
144. |
Stanovení pH u výrobků z masa a sterilovaných pokrmech v konzervách |
100 |
145. |
Stanovení obsahu chloridů ve výrobcích z masa a sterilovaných pokrmech v konzervách |
180 |
146. |
Důkaz přítomnosti škrobu v mase, masných výrobcích a masných konzervách a hotových jídlech v konzervách |
100 |
147. |
Stanovení popela u masa, masných výrobků a masných konzerv a hotových jídel v konzervách |
350 |
148. |
Stanovení obsahu chloridů v sýrech a tavených sýrových výrobcích |
230 |
149. |
Stanovení obsahu volného tuku v mase a masných výrobcích |
290 |
150. |
Stanovení obsahu vody ve výrobcích z masa a sterilovaných pokrmech v konzervách |
220 |
151. |
Stanovení obsahu chloridu sodného v mase a masných výrobcích metodou Volhardovou |
220 |
152. |
Stanovení sušiny v hotových jídlech a v polotovarech jídel |
220 |
153. |
Stanovení chloridu sodného v hotových jídlech a v polotovarech jídel |
230 |
154. |
Stanovení piperinu v pepři metodou spektrofotometrickou |
1 080 |
155. |
Stanovení celkového obsahu capsanoidů a oleoresinů v chilli paprikách metodou HPLC |
1 530 |
156. |
Příprava mletého vzorku čaje o známém obsahu sušiny |
220 |
157. |
Stanovení vody v dehydratovaných výrobcích a ochucovadlech |
220 |
158. |
Stanovení popela v dehydratovaných výrobcích a ochucovadlech |
210 |
159. |
Stanovení obsahu chloridu sodného v dehydratovaných výrobcích a ochucovadlech |
210 |
160. |
Měření pH dehydratovaných výrobků a ochucovadel |
100 |
161. |
Stanovení kyselosti dehydratovaných výrobků a ochucovadel |
120 |
162. |
Stanovení kreatinu v dehydratovaných výrobcích a ochucovadlech |
950 |
163. |
Kávové a cikorkové extrakty - stanovení obsahu sušiny v sušeném, kapalném extraktu |
310 |
164. |
Stanovení obsahu vlhkosti pražené mleté kávy (ztráta hmotnosti při 103°C) |
220 |
165. |
Stanovení obsahu sušiny hořčice |
210 |
166. |
Stanovení popela hořčice |
210 |
167. |
Stanovení písku v hořčici |
350 |
168. |
Stanovení cukru v hořčici |
440 |
169. |
Stanovení kyselosti hořčice |
100 |
170. |
Stanovení tuku v hořčici |
500 |
171. |
Stanovení chloridu sodného v hořčici |
120 |
172. |
Stanovení vlhkosti a těkavých látek |
210 |
173. |
Stanovení hustoty kapalných chemických výrobků pro průmyslové použití při 20°C |
100 |
174. |
Stanovení obsahu etanolu v lihu pyknometricky |
140 |
175. |
Stanovení furalu v lihu metodou fotometrickou |
1 080 |
176. |
Stanovení obsahu veškerých dusíkatých zásad v lihu |
310 |
177. |
Zjišťování alkality lihu |
50 |
178. |
Stanovení kyselosti lihu |
170 |
179. |
Stanovení odparku lihu |
200 |
180. |
Stanovení vitamínu D metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie-Stanovení cholekalciferolu (D3) a ergokalciferolu (D2). |
3 700 |
181. |
Stanovení vitamínu E metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie-Stanovení alfa, beta, gama, a delta-tokoferolů |
1 700 |
182. |
Stanovení obsahu síranů |
260 |
183. |
Analýza methylesterů mastných kyselin plynovou chromatografií |
1 920 |
184. |
Stanovení butylhydroxyanisolu (BHA) a butylhydroxytoluenu (BHT) - metoda plynové chromatografie |
2 460 |
185. |
Stanovení reziduí bromidů-Část 2: Stanovení anorganických bromidů |
2 290 |
186. |
Stanovení vitaminu A v potravinách metodou HPLC - Stanovení beta-karotenu |
1 990 |
187. |
Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina |
1 850 |
188. |
Stanovení ochratoxinu A v ječmeni a pražené kávě - Metoda HPLC s přečištěním na imunoafinitní kolonce |
7 360 |
189. |
Stanovení ochratoxinu A ve vínu a pivu - metoda HPLC s přečištěním na imunoafinitní kolonce |
7 360 |
190. |
Potraviny - stanovení aflatoxinu B1 a sumy aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v lískových oříšcích, burských oříšcích, pistáciích, fících a práškové Paprice - Metoda HPLC s postkolonovou derivatizací a s předčištěním a imunoafinitní kolonce |
6 060 |
191. |
Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - analýza 2-alkylcyklobutanonů plynové chromatografie s hmotnostní detekcí |
4 750 |
192. |
Termoluminiscenční detekce ozářených potravin, ze kterých mohou být izolovány křemičité minerály |
4 990 |
193. |
Stanovení fumonisinů B1 a B2 v potravinách na bázi kukuřice - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce |
5 490 |
194. |
Cigarety - stanovení obsahu vody v kouřových kondenzátech - metoda plynové chromatografie |
740 |
195. |
Stanovení celkového obsahu karotenoidů a obsahu jednotlivých frakcí karotenoidů |
2 060 |
196. |
Stanovení dusitanů v potravinách spektrofotometricky |
560 |
197. |
Zmrazené rybí tyčinky (rybí prsty), rybí porce a rybí filety obalované ve strouhance nebo těstíčku. Stanovení hmotnosti zmrazených rybích výrobků |
100 |
|
|
|
198. |
Stanovení 3-monochlorpropan-1,2-diolu (MCPD) v potravinách plynovou chromatografií |
5 480 |
199. |
Potraviny - stanovení neohesperidinu-dihydochalkonu metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC) |
1 080 |
200. |
Stanovení obsahu dusičnanů metodou HPLC |
1 130 |
201. |
Stanovení vitamínu B1 metodou HPLC |
1 690 |
202. |
Stanovení vitamínu B2 metodou HPLC |
1 690 |
203. |
Tepelně opracované poživatiny v hermeticky uzavřených obalech. Stanovení pH |
100 |
204. |
Stanovení objemu ve spotřebitelském balení piva |
70 |
205. |
Stanovení objemu nápoje ve spotřebitelském balení |
70 |
206. |
Stanovení objemu spotřebitelského balení hotových jídel a polotovarů |
70 |
207. |
Stanovení hmotnosti obsahu balíčků tabáku |
70 |
208. |
Stanovení hmotnosti v drůbežích a zvěřinových konzervách |
70 |
209. |
Stanovení hmotnosti obsahu spotřebitelského balení hotových jídel a polotovarů |
70 |
210. |
Stanovení hmotnosti obsahu spotřebitelského balení kávovin |
70 |
211. |
Stanovení hmotnosti obsahu spotřebitelského balení hořčice |
70 |
212. |
Stanovení čisté hmotnosti zmrazeného ovoce a zeleniny |
70 |
213. |
Maso a masné výrobky - stanovení polyfosfátů |
950 |
214. |
Stanovení obsahu vody v sušeném ovoci |
310 |
215. |
Stanovení obsahu sacharózy polarimetricky ve slazeném zahuštěném mléce |
250 |
216. |
Stanovení hustoty |
160 |
217. |
Cigarety - stanovení obsahu nikotinu v kouřových kondenzátech - metoda plynové chromatografie |
2260 |
218. |
Jakost vod-Stanovení volného a celkového chloru kolorimetrickou metodou |
460 |
219. |
Potraviny s nízkým obsahem tuku - stanovení chlormequatu a mepiquatu-Metoda LC-MS/MS |
3 650 |
220. |
Bezvodý mléčný tuk-Stanovení složení sterolů plynovou chromatografií (Rutinní metoda) |
2 600 |
221. |
Stanovení veškerých kyselin v lihovinách |
170 |
222. |
Stanovení poměru stabilního izotopu uhlíku (13C/12C) v cukrech ovocných šťáv - metoda izotopové hmotnostní spektrometrie |
2 620 |
223. |
Stanovení poměru stabilního izotopu uhlíku (13C/12C) v dužině ovocných šťáv - metoda izotopové hmotnostní spektrometrie |
2 620 |
224. |
Potraviny - stanovení vitamínu B6 metodou HPLC |
690 |
225. |
Metody zkoušení piva Část 10: stanovení hořkosti |
620 |
226. |
ZRUŠENO Stanovení cínu v ovoci a zelenině konzervované v plechovkách pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) 420
|
|
227. |
Potraviny - Stanovení siřičitanu - část 1: optimalizovaná Monier-Williamsova metoda |
340 |
228. |
Stanovení pH potravinářských přídatných látek |
100 |
229. |
Metoda stanovení látek extrahovatelných diethyletherem z potravinářských sulfonovaných organických barviv rozpustných ve vodě |
330 |
230. |
Metoda stanovení netěkavých látek v kyselině propionové (E 280) |
210 |
231. |
Metody stanovení úbytku hmotnosti sušením dusitanu sodného (E 250) |
140 |
232. |
Metoda pro důkaz vyššího než mezního množství aldehydů v kyselině sorbové (E 200),sorbanu sodném, 236. draselném a vápenatém (E 201, E 202, E 203) a v kyselině propionové (E 280) |
120 |
233. |
Metoda pro důkaz vyššího než mezního množství redukujících látek v mléčnanu sodném, draselném a vápenatém (E 325, E 326, E 327) |
70 |
234. |
Metoda stanovení těkavých kyselin a důkazu vyššího než mezního množství dusičnanů v kyselině orthofosforečné (E 338) - pouze stanovení vyššího než mezního množství dusičnanů |
120 |
235. |
Metoda stanovení látek nerozpustných ve vodě přítomných v orthofosforečnanu sodném, disodném a trisodném a v orthofosforečnanu draselném, didraselném a tridraselném (E 339(i), E 339(ii), E 339(iii), E 340(i), E 340(ii), E 340(i)) |
270 |
236. |
Stanovení sukralóz y - metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie |
1 700 |
237. |
Identifikace syntetických potravinářských barviv v potravinách metodou TLC |
780 |
238. |
Stanovení syntetických potravinářských barviv v potravinách metodou HPLC |
2 080 |
239. |
Stanovení syntetických potravinářských barviv v potravinách metodou spektrofotometrickou |
1 480 |
240. |
Stanovení karotenoidů v potravinách metodou spektrofotometrickou |
1 200 |
241. |
Stanovení β-karotenu v potravinách spektrofotometrickou metodou |
1 990 |
242. |
Stanovení kyseliny p-hydroxybenzoové a jejích esterů v potravinách metodou HPLC |
960 |
243. |
Stanovení kyseliny sorbové a kyseliny benzoové v potravinách metodou HPLC |
950 |
244. |
Stanovení celkového oxidu siřičitého v potravinách metodou destilačně-titrační |
320 |
245. |
Stanovení oxidu siřičitého v potravinách metodou spektrofotometrickou s pararosanilinem |
1 080 |
246. |
ZRUŠENO Stanovení bifenylu a orto-fenylfenolu v potravinách metodou GC
|
2 410 |
247. |
Stanovení kyseliny mravenčí v potravinách metodou HPLC |
1 090 |
248. |
Stanovení fosforu v potravinách metodou spektrofotometrickou |
1 280 |
249. |
Stanovení theobrominu, kofeinu a theofylinu v potravinách metodou HPLC |
1 160 |
250. |
Stanovení kyseliny glutamové v potravinách metodou HPLC |
1 110 |
251. |
Stanovení chininu metodou HPLC |
1 000 |
252. |
Stanovení chininu metodou spektrofotometrickou |
940 |
253. |
Stanovení aromatických látek a alkaloidů v potravinách metodou GC |
2 000 |
254. |
Stanovení vanilinu, ethylvanilinu, kumarinu a příbuzných aromatických látek v potravinách metodou HPLC |
1 080 |
255. |
Stanovení vitamínů rozpustných ve vodě v doplňcích stravy metodou HPLC |
1 530 |
256. |
Stanovení vitaminů A a E v potravinách metodou HPLC |
1 600 |
257. |
Stanovení vitaminů B1, B2, B6 v potravinách metodou HPLC |
1 690 |
258. |
Stanovení vitaminu B12 v potravinách metodou ELISA |
3 000 |
259. |
Stanovení vitaminu C v potravinách metodou HPLC |
950 |
260. |
Stanovení taurinu v potravinách metodou HPLC |
1 400 |
261. |
Stanovení specifických bílkovin a dalších antigenů v potravinách metodou ELISA |
3 000 |
262. |
Stanovení (konfirmace) jednoho vzorku na zařízení GC AED |
2 470 |
263. |
Stanovení (konfirmace) jednoho vzorku na zařízení GC MSD |
1 390 |
264. |
Stanovení anabolických steroidů v potravinách hmotnostní spektrometrií |
3 400 |
265. |
Stanovení (konfirmace) jednoho vzorku na zařízení LC/MS |
3 430 |
266. |
Stanovení obsahu vaječné bílkoviny v potravinách imunoenzymatickou metodou |
3 000 |
267. |
ZRUŠENO Stanovení diquatu a paraquatu v potravinách metodou GC
|
2 780 |
268. |
Stanovení dithiokarbamátů v potravinách metodou GC |
2 570 |
269. |
Stanovení kyseliny kyanovodíkové metodou destilačně titrační |
550 |
270. |
Stanovení fosforovodíku v potravinách metodou GC |
2 440 |
271. |
Stanovení fenylmočovinových herbicidů v potravinách metodou GC |
2 240 |
272. |
Stanovení pesticidů na bázi kvartérních aminů v potravinách kapalinovou chromatografií s MS detekcí |
3 650 |
273. |
Stanovení daminosidu v potravinách metodou GC |
2 780 |
274. |
Stanovení triazinových herbicidů v potravinách metodou GC |
2 280 |
275. |
Stanovení bromidů v potravinách metodou GC/ECD |
2 290 |
276. |
Stanovení ovocného (zeleninového) podílu |
6 270 |
277. |
Stanovení refraktometrické sušiny vnesené rajčatovou surovinou |
5 500 |
278. |
ZRUŠENO Stanovení jednoho prvku metodou AAS-plamenová technika
|
420 |
279. |
ZRUŠENO Stanovení jednoho prvku metodou AAS - bezplamenová technika
|
630 |
280. |
ZRUŠENO Stanovení jednoho prvku metodou AAS-hydridová technika
|
750 |
281. |
ZRUŠENO Stanovení rtuti v potravinách metodou AAS-AMA 254
|
360 |
282. |
Stanovení sumy dusičnanů a dusitanů v potravinách metodou FIA |
1 000 |
283. |
Stanovení bromidů a dusitanů metodou HPLC |
1 480 |
284. |
Stanovení chlorovaných alifatických uhlovodíků metodou GC |
1 680 |
285. |
Stanovení N-nitrosaminů v potravinách metodou GC/TEA |
2 950 |
286. |
Stanovení ftalátů v nápojích metodou GC |
1 980 |
287. |
Stanovení polychlorovaných bifenylů a chlorovaných pesticidů v potravinách metodou GC |
2 640 |