Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

2073/2005, Nařízení Komise (ES) o mikrobiologických kritériích pro potraviny, k 1. 1. 2017

1.1.2017, , Zdroj: Verlag Dashöfer

8.2005.2073 2073/2005, Nařízení Komise (ES) o mikrobiologických kritériích pro potraviny, k 1. 1. 2017

Evropská komise



►B

NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny

(Text s významem pro EHP)

(Úř. věst. L 338 22.12.2005, s. 1)

Ve znění:

      Úřední věstník  
  Č.  Strana  Datum  
>M1 NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 1441/2007 ze dne 5. prosince 2007,   L 322  12  7.12.2007  
>M2 NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 365/2010 ze dne 28. dubna 2010,   L 107  9  29.4.2010  
>M3 NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 1086/2011 ze dne 27. října 2011,   L 281  7  28.10.2011  
Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: