Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

BRC 7: Nová verze světové normy pro bezpečnost potravin

19.5.2015, , Zdroj: Verlag Dashöfer

4.4.5 BRC 7: Nová verze světové normy pro bezpečnost potravin

Ing. Petra Šotolová

V lednu 2015 vyšla nová, již 7. verze mezinárodního standardu Světová norma pro bezpečnost potravin, zkráceně známého jako „BRC standard”. Vydavatelem a vlastníkem standardu je organizace BRC – British Retail Consorcium, Britské sdružení maloobchodníků, které ji vypracovalo ve spolupráci s certifikačními společnostmi a výrobci potravin a akreditačním orgánem UKAS (United Kingdom Accreditation Service). První verze této normy byla vydána již v roce 1998, což z ní činí jednu z nejstarších mezinárodních norem vydávaných sdružením maloobchodníků pro nezávislou produktovou certifikaci. Cílem standardu

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: