Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

BRC 7: Stanovení rizikových zón výroby

26.5.2015, , Zdroj: Verlag Dashöfer

4.4.5.1 BRC 7: Stanovení rizikových zón výroby

Ing. Petra Šotolová

Standard BRC v části požadavků rozlišuje jednotlivé zóny provozu podle míry rizika pro výrobek, v souvislosti se stavem výrobku v dané fázi výroby. Tyto zóny jsou:

  • zóna s vysokým rizikem (chlazené a mrazené potraviny), tzv. „high risk”;

  • zóna s intenzivní péčí (chlazené a mrazené potraviny), tzv. „high care”;

  • oblast s intenzivní péčí pro trvanlivé potraviny, které jsou skladované při teplotě okolí, tzv. „ambient high care”;

  • zóna s nízkým rizikem, tzv. „low risk”;

  • uzavřené oblasti (sklady, uzavřené systémy stáčených tekutin, např. mléko, ovocná šťáva);

  • oblasti bez výrobků (jídelna, kancelář, prádelna).

Standard popisuje podrobně

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: