dnes je 29.3.2024

Příklady označování: ČokoládaGarance

4.2.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Sójový lecithin jako alergenGaranceQ&A

9.3.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování jednotlivě balených mandlí v čokoláděGaranceQ&A

16.6.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kdy je možné bonbóny označit jako lanýžovéGaranceQ&A

17.1.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: KakaoGarance

10.11.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování čokoládových oplatekGaranceQ&A

12.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Legislativní požadavky na nugátGaranceQ&A

11.4.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování čokoládových dražéGaranceQ&A

3.11.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování vzorků surovin pro prezentační účelyGaranceQ&A

9.8.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Náplně jako nečokoládové cukrovinkyGaranceQ&A

28.10.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení primární složky a původu u belgické čokoládyQ&A

1.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: CukrovinkyGarance

8.12.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Je čokoláda, která může obsahovat stopy mléka, vhodná pro vegany?GaranceQ&A

4.10.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Používání Nutri-score u různých komodit a výrobkových řadQ&A

30.11.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Časté chyby v označování potravinářských produktůGarance

20.6.2023, doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Falšování mléka a výrobků z mléka a s podílem mlékaGarance

8.1.2019, Ing. Helena Čížková, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: Cukrářské výrobky a těstaGarance

20.10.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: Skořápkové plodyGarance

25.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prováděcí předpisy k zákonu o potravináchGarance

16.11.2021, redakce PotravinyInfo.cz, Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: Přírodní sladidla a medGarance

1.9.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Otázky a odpovědi týkající se používání nařízení (EU) č. 1169/2011Garance

21.8.2018, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Návrh vyhlášky o požadavcích na čaj, kávu a kávovinyGarance

15.3.2022, Ministerstvo zemědělství ČR, Zdroj: Verlag Dashöfer

Základní informace o označování potravinGarance

3.9.2013, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: Mražené krémyGarance

6.6.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Trans mastné kyseliny v potravináchGarance

24.9.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Alergeny v potravinách 01: Úvod do problematikyGarance

10.12.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Zdroj:

Nedostupné pro váš modul.

Akce
Nahrávám...
Nahrávám...