dnes je 2.7.2022

Input:

Efektivní minimalizace rizika kontaminace potravin cizími předměty

28.4.2020, , Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:46:07

Jsou cizí předměty reálně se vyskytujícím nebezpečím v potravinách nebo jen dalším finančně nákladným požadavkem potravinářských norem? Jaké požadavky jsou kladeny ze strany GFSI schválených norem IFS Food a BRC Food na výrobce potravin? V kterých případech je vhodné zavádět opatření pro minimalizaci kontaminace cizími předměty? Diskutovány budou různé možnosti, kterými je možné tato opatření účinně realizovat.

Kapitoly videa

Přístup k citovaným dokumentům:

Lektor

Ing. Miroslav Šuška

Ing. Miroslav Šuška

Jednatel / Managing Director QUALIFOOD s.r.o.

Během své profesní praxe působil jako manažer kvality jednoho z 10 největších světových potravinářských výrobců, poté založil poradenskou společnost QUALIFOOD s.r.o., kde působil jako poradce u společností jako Váhala a spol., Bongrain, Nutricia, Nestlé, Yoplait a řadě dalších. Od roku 2000 je BRC auditorem a od roku 2004 IFS auditorem a působil v několika certifikačních společnostech.  V současné době je členem týmu IFS Integrity auditorů  jehož cílem je přispět k důvěryhodnosti certifikátů IFS. Podobně pro BRC pracuje jako BRC compliance auditor. Je i zástupcem IFS Management GmbH pro ČR a Slovensko a školitelem IFS Academy. O normě IFS Food napsal knihu, která byla vydána v českém a anglickém jazyce.

Nahrávám...
Nahrávám...