Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Hygiena potravin: Úvod do problematiky

16.9.2014, , Zdroj: Verlag Dashöfer

4.1.1 Hygiena potravin: Úvod do problematiky

Ing. Pavel Smetana, Ph.D.

V době, kdy se potraviny získávaly pouze čerstvé (záleželo na tom, co se podaří ulovit a/nebo co se nalezlo z rostlinné potravy), nebyla problematika hygieny řešena vůbec – šlo o přežití a to, co se získalo, se ihned zkonzumovalo.

S vývojem lidstva se hygiena výroby dostávala na pořad dne – potraviny se nabízely na trzích. Jednalo se sice o místní druhy, ale i tak je bylo nutno skladovat do doby prodeje a potom i do doby jejich konzumace. V průběhu tohoto skladování, které využívalo pouze dostupné a v dané době známé postupy (chladné sklepení, jeskyně, vlhká píce a podobně), docházelo často i k „omylům”. Na potravinu se

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: