Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Hygienické požadavky na prodej potravin z rostlinných i živočišných surovin

17.2.2015, , Zdroj: Verlag Dashöfer

4.1.1.4 Hygienické požadavky na prodej potravin z rostlinných i živočišných surovin

Ing. Pavel Smetana, Ph.D.

Pokud jde o nebalené potraviny, je výrobce a prodejce povinen informovat zákazníky a konečného spotřebitele o všech skutečnostech daných jak výše zmíněným nařízením, tak i národní legislativou. Způsob, jakým to provede, je částečně ponechán na něm. Vztahuje se však na všechny články, které potravinu – upravenou nebo neupravenou – prodávají konečnému spotřebiteli. Jedná se jak o prodejny potravin, tak i poskytovatele stravovacích služeb – hospody, restaurace, jídelny a vývařovny. Ti všichni musejí konečného spotřebitele (zákazníka, kupujícího, hosta,

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: