Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

IFS Food 6: Základní přehled požadavků

4.6.2013, , Zdroj: Verlag Dashöfer

4.4.4.1 IFS Food 6: Základní přehled požadavků

Ing. Petra Šotolová

Tento text není úplným zněním standardu, nejedná se o oficiální překlad. Česká verze standardu je k dispozici na stránkách IFS.

  1. Odpovědnost vrcholového vedení

  2. Systém řízení kvality a bezpečnosti

  3. Řízení zdrojů

  4. Plánování a proces výroby

  5. Měření, analýzy, zlepšování

  6. Obrana potravin a externí inspekce

1. Odpovědnost vrcholového vedení

  1. 1.1 Politika/principy společnosti

Vrcholové vedení společnosti musí navrhnout a realizovat politiku společnosti, o které musí být informováni všichni zaměstnanci. Tato politika musí brát v úvahu minimálně zaměření na zákazníka, odpovědnost vůči životnímu prostředí, trvalou udržitelnost, etiku a

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: