Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

ISO 22000: Základní přehled požadavků

31.1.2017, , Zdroj: Verlag Dashöfer

4.3.4.1 ISO 22000: Základní přehled požadavků

Ing. Petra Šotolová

Standard ISO 22000 kopíruje svou strukturou ostatní ISO standardy pro systémy řízení. Zahrnuje obecný úvod, rozsah, odkazy na další normy a termíny a definice používané v rámci standardu, vlastní požadavky standardu na systém řízení bezpečnosti potravin a dále v přílohách přehled vzájemných vztahů požadavků ISO 9001 a ISO 22000, ISO 22000 a HACCP a v neposlední řadě i odkazy na směrnice příručky Codex Alimentarius, které shrnují příklady ovládacích opatření a programů nezbytných předpokladů pro jednotlivé typy výrob a jednotlivé činnosti a procesy.

Termíny a definice

Z hlediska termínů a definic je nezbytné zmínit zejména

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: