dnes je 16.4.2024

Kdy lze limonádu nazvat domácí?Q&A

6.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Může se 100% mošt označit, že je bez přidaného cukru?Q&A

15.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilkový extrakt vs. vanilkové aromaQ&A

21.1.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění tvrzení na obaluGaranceQ&A

17.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Obsah medu ve výrobku a jeho procentové vyjádřeníGaranceQ&A

30.5.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výhody a nevýhody uvádění výživových schémat na obalech potravinZáznamGarance

18.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:56:35

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Uvádění nutričních hodnot na porciGaranceQ&A

14.3.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Obsah solaninu v potravináchGaranceQ&A

23.5.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění textů na obalu - ruční práceGarance

20.2.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Vanilková pomazánka nebo pomazánka s vanilkovou příchutí?GaranceQ&A

20.6.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Adresa podniku jako údaj o zemi původuQ&A

7.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Přípustná odchylka obsahu bílkovin v doplňku stravyQ&A

9.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování invertázy na obaleGaranceQ&A

11.10.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Časté mýty a omyly v označování potravinářských produktůZáznamGarance

23.6.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:50:18

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Uvádění formy vitaminů na obalech potravinGaranceQ&A

12.10.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování lihovin obsahujících ovocné aromaGaranceQ&A

21.1.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vyjadřování výživových údajů u hotového výrobkuGaranceQ&A

4.10.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Velikost písma na nízké plechovceQ&A

30.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Patří máslo mezi alergeny?GaranceQ&A

25.10.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování cukrářské náplněGaranceQ&A

2.10.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zákon o potravinách 2022ZáznamGarance

12.5.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 04:23:24

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Upozornění na plánovanou kontrolu SZPIGaranceQ&A

22.11.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění přídatných látek ve složení pečivaGaranceQ&A

8.4.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Poctivá kaše?Q&A

23.9.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Je nutné uvádět složku potraviny jako konzervant i jako alergen?GaranceQ&A

15.6.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování výrobce nebo distributora na obalu potravinyQ&A

12.11.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění skladovacích podmínek na obaluGaranceQ&A

5.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Existuje limit SHU pro mletou papriku?GaranceQ&A

18.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Stopové množství alergenuGaranceQ&A

25.11.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu u surovin vyráběných v různých zemíchGaranceQ&A

23.8.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování směsi kávy a čekankyGaranceQ&A

6.12.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kyselost u škrobů a škrobových sirupůQ&A

15.4.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu u čokoládyGaranceQ&A

26.6.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kdy je možné pekařský výrobek označit jako špaldovýGaranceQ&A

25.5.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Smoothie s příchutí bílkoviny?Q&A

8.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování podsložek surovinyGaranceQ&A

18.5.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění obsahu cukru v pekařských výrobcíchGaranceQ&A

17.6.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Minimální množství složky uvedené v názvu výrobkuGaranceQ&A

29.11.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zeleninový extrudovaný výrobekGaranceQ&A

18.4.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Existuje hranice použití slova Fresh?Garance

26.9.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Uvádění textu na obalu - high proteinGarance

5.3.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Značení nebalených pokrmů a pokrmů zabalených v místě prodejeGaranceQ&A

17.9.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Systém HACCP pro výrobu přídatných látekGaranceQ&A

19.2.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu u sušeného ovoceGaranceQ&A

19.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Informační povinnost pro doplňky stravyGaranceQ&A

6.9.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Registrace doplňků stravy na MZeGaranceQ&A

19.7.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Označení výrobku - ToppingGarance

14.2.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
Zdroj:

Nedostupné pro váš modul.

Akce
Nahrávám...
Nahrávám...