dnes je 20.4.2024

Input:

Je legislativa pro označování potravin srozumitelná pro výrobce a přínosná pro spotřebitele?

13.4.2023, , Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:38:01

Jaká témata v oblasti značení potravin jsou vás nejméně srozumitelná a proč? Zamyslíme se nad otázkou, zda jsou informace na etiketách skutečně jasné a srozumitelné pro spotřebitele a zda jim pomáhají ve výběru potravin. Uslyšíte typické příklady a zajímavosti. A podíváme se na pohled laického spotřebitele.

Kapitoly videa

Lektor

Ing. Tereza Fišerová

Ing. Tereza Fišerová

Absolvovala Fakultu chemicko-technologickou na Univerzitě Pardubice, obor Hodnocení a analýza potravin. Působí jako odborný poradce v oblasti značení potravin, je auditorkou a školitelkou ve firmě Uniconsulting s.r.o.

Nahrávám...
Nahrávám...