dnes je 8.6.2023

Označování invertázy na obaleGaranceQ&A

11.10.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování cukrářské náplněGaranceQ&A

2.10.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Upozornění na plánovanou kontrolu SZPIGaranceQ&A

22.11.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění přídatných látek ve složení pečivaGaranceQ&A

8.4.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Existuje limit SHU pro mletou papriku?GaranceQ&A

18.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění skladovacích podmínek na obaluGaranceQ&A

5.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu u surovin vyráběných v různých zemíchGaranceQ&A

23.8.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Minimální množství složky uvedené v názvu výrobkuGaranceQ&A

29.11.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění obsahu cukru v pekařských výrobcíchGaranceQ&A

17.6.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prodáváme potraviny přes internetZáznamGarance

15.4.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 03:42:52

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Informační povinnost pro doplňky stravyGaranceQ&A

6.9.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení výrobku s podílem ovocných šťáv a protlakůGaranceQ&A

15.2.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění zastoupení iontů na obale iontového nápojeGaranceQ&A

13.12.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Čokoláda nebo čokoládový bonbon?Q&A

24.6.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Odchylka od hmotnosti uvedené na obaleGaranceQ&A

28.6.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění množství složky u želé s ovocnou příchutíGaranceQ&A

14.2.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Složení makové náplněGaranceQ&A

11.2.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění hmotnosti výrobku na obaluGaranceQ&A

23.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Uvádění hmotnosti skupinového baleníGaranceQ&A

5.4.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování jednotlivě balených mandlí v čokoláděGaranceQ&A

16.6.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení primární složky u bonbónůQ&A

10.6.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pokrutiny z lisovaných olejů jako složka potravinyGaranceQ&A

13.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Použití bambusové celulózy při výrobě potravinGaranceQ&A

4.2.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Podmínky označení Česká potravinaGaranceQ&A

21.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Čistota etanolu používaného ve výrobě potravinGaranceQ&A

20.9.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Polyalkoholy v cukrovinkáchGaranceQ&A

30.10.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Ořechové pomazánky bez palmového tukuGaranceQ&A

4.5.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Proč musí e-shop uvádět výživové údaje?Q&A

22.4.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Patří máslo mezi alergeny?GaranceQ&A

25.10.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Poskytování informací o potravináchZáznamGarance

22.3.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 04:21:09

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Uvádění hmotnosti pevného podílu na etiketěGaranceQ&A

2.6.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pesticidy v koncentrované biopotraviněGaranceQ&A

29.12.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Je možné kokosový cukr s vodou označit jako karamel?Q&A

23.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zákon o potravinách 2022ZáznamGarance

12.5.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 04:23:24

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Poctivá kaše?Q&A

23.9.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky na kořeníGaranceQ&A

5.7.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Jak je to s přírodními a umělými barvivy?GaranceQ&A

2.3.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kyselost u škrobů a škrobových sirupůQ&A

15.4.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kdy je možné pekařský výrobek označit jako špaldovýGaranceQ&A

25.5.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Smoothie s příchutí bílkoviny?Q&A

8.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování podsložek surovinyGaranceQ&A

18.5.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Systém HACCP pro výrobu přídatných látekGaranceQ&A

19.2.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Limity pro plísně u čokolády s příměsí rozinekGaranceQ&A

3.1.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Sójový lecithin jako alergenGaranceQ&A

9.3.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Co znamená označení původu "EU a mimo EU"?Q&A

17.12.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výživové tvrzení „přirozený zdroj energie“Q&A

3.2.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vícedruhový ovocný koncentrát označený v názvu jako jednodruhovýGaranceQ&A

30.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Zdroj:

Nedostupné pro váš modul.

Akce
Nejnavštěvovanější semináře
        Nahrávám...
        Nahrávám...