dnes je 6.10.2022

Input:

Kvalita potravin z pohledu spotřebitelské organizace

10.8.2022, , Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:16:45

Jaké trendy spotřebitelů při nákupu potravin převládají? Které technické normy se využívají pro spotřebitelské testování? Dvojí kvalita ve světle novelizovaného zákona o potravinách.

Kapitoly videa

Lektor

Ing. Libor Dupal

Ing. Libor Dupal

Je absolventem VŠCHT Praha (Fakulta potravinářské technologie a biotechnologie). Od r. 2002 vrcholovým manažerem Sdružení českých spotřebitelů (ředitel, nyní předseda správní rady). Je též ředitelem Kabinetu pro standardizaci, o.p.s. Profesní kariéra zahrnuje mj. působení v České obchodní inspekci (ředitel ústředních laboratoří) či v Úřadě pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví (ředitel mezinárodních vztahů).
Oblasti jeho odborného zázemí se týkají kvality a bezpečnosti potravin, ale i jiných oblastí výrobků a služeb (provoz dětských hřišť, dětská obuv). Je předsedou Řídicího výboru Národního programu Česká kvalita, a také členem Správní rady (Management Board) Evropského Úřadu pro bezpečnost potravin (EFSA).

Nahrávám...
Nahrávám...