dnes je 20.6.2024

Léčebná tvrzení na obalech bylinkových čajůQ&A

14.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Stopové množství alergenuGaranceQ&A

25.11.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování směsi kávy a čekankyGaranceQ&A

6.12.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování instantního kakaového nápojeGaranceQ&A

17.5.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zeleninový extrudovaný výrobekGaranceQ&A

18.4.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Obsah vzduchu v balení výrobkuGaranceQ&A

15.5.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu u sušeného ovoceGaranceQ&A

19.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kdy lze limonádu nazvat domácí?Q&A

6.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky na značku Regionální potravinaQ&A

18.3.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilkový extrakt vs. vanilkové aromaQ&A

21.1.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Může se 100% mošt označit, že je bez přidaného cukru?Q&A

15.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zvýraznění sorbanu draselného v označení potravinyGaranceQ&A

12.12.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Informační systém o označování potravin (FLIS)ZáznamGarance

10.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:57:57

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Uvádění tvrzení na obaluGaranceQ&A

17.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Obsah medu ve výrobku a jeho procentové vyjádřeníGaranceQ&A

30.5.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění dusíku u piva s lavinovým efektemQ&A

18.11.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování invertázy na obaleGaranceQ&A

11.10.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výhody a nevýhody uvádění výživových schémat na obalech potravinZáznamGarance

18.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:56:35

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Skladování vařených loupaných vajecGaranceQ&A

28.11.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Doplněk stravy čokoládový nebo s čokoládovou příchutí?Q&A

28.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění nutričních hodnot na porciGaranceQ&A

14.3.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Obsah solaninu v potravináchGaranceQ&A

23.5.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění nutričních hodnot u olejninGaranceQ&A

3.3.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování alkalizačního činidla v kakauQ&A

27.6.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Šarže místo data minimální trvanlivostiGaranceQ&A

25.3.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Určení země původu jablek analytickyGaranceQ&A

4.7.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Kombinace českého a slovenského jazyka v deklaraci složeníQ&A

1.8.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označovat kurkumin jako koření nebo jako přídatnou látku?GaranceQ&A

6.4.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Lecitin nebo lecitiny?GaranceQ&A

20.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Čokoláda slazená maltitolemGaranceQ&A

6.6.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Povinnost označit nejedlé střívko u mléčného výrobkuGaranceQ&A

5.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování cukrářské náplněGaranceQ&A

2.10.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění textů na obalu - ruční práceGarance

20.2.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Uvádění alergenů při prodeji na dálkuGaranceQ&A

8.6.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení čokoládová náplňGaranceQ&A

17.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Brusinky a označování produktůGaranceQ&A

16.11.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilková pomazánka nebo pomazánka s vanilkovou příchutí?GaranceQ&A

20.6.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prodej potravin neuvedených na trh zaměstancůmGaranceQ&A

5.8.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pšeničné medové pufyGaranceQ&A

26.10.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nutriční hodnocení potravin pomocí Nutri-ScoreZáznamGarance

9.6.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:05:42

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Nutriční hodnocení potravin pomocí Nutri-ScoreZáznamGarance

27.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:50:07

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Je syrovátkový protein součástí mléčné složky?GaranceQ&A

19.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Ohlašovací povinnost pro e-shopGaranceQ&A

5.7.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Upozornění na plánovanou kontrolu SZPIGaranceQ&A

22.11.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění přídatných látek ve složení pečivaGaranceQ&A

8.4.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Překlad názvu surovinyGaranceQ&A

19.12.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pojmy energetická hodnota a energieGaranceQ&A

3.6.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění množství dusíku v ochranné atmosféřeGaranceQ&A

15.12.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Zdroj:

Nedostupné pro váš modul.

Akce
Nahrávám...
Nahrávám...