dnes je 28.6.2022

Input:

Medové aroma v pufovaných výrobcích

28.3.2018, , Zdroj: Verlag Dashöfer

Chceme vyrábět pufovanou medovou pšenici. S uváděním procentního zastoupení medu ve složení počítáme. Je ale možné do výrobku tohoto druhu přidat kromě medu i medové aroma? Pokud ano, je nutné uvádět procenta medového aroma ve složení?

Dotaz:

Chceme vyrábět pufovanou medovou pšenici. S uváděním procentního zastoupení medu ve složení počítáme. Je ale možné do výrobku tohoto druhu přidat kromě medu i medové aroma? Pokud ano, je nutné uvádět

Z důvodu údržby našich serverů budou v úterý 28. 6. 2022 od 17:30 nedostupné naše služby. Plánovaná doba výpadku je jedna hodina. Omlouváme se.
Více informací

Nahrávám...
Nahrávám...