dnes je 29.3.2024

Input:

Novinky v potravinářské legislativě 2022

13.1.2022, , Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:28:38

Přehled nové a připravované legislativy v odvětví výroby potravin a jejich uvádění na trh.

Kapitoly videa

Přístup k citovaným dokumentům:

Lektor

Ing. David Zima

Ing. David Zima

Vystudoval obor kvalita a zpracování potravin na Agronomické fakultě ČZU v Praze. Po stáži v zahraničí zahájil svou profesní kariéru na Ministerstvu zemědělství ČR. Věnuje se zejm. oblasti obecného potravinového práva a také zastupování ČR na pracovních skupinách Evropské rady a Komise při projednávání nové legislativy a přípravě pozic na tato jednání. V současné době působí jako vedoucí oddělení pro úřední kontroly v potravinovém řetězci, Sekce zemědělství a potravinářství na Ministerstvu zemědělství ČR.

Nahrávám...
Nahrávám...