Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Obaly na bázi papíru pro potraviny: Nejvýznamnější kontaminanty

17.3.2015, , Zdroj: Verlag Dashöfer

6.4.7.3 Obaly na bázi papíru pro potraviny: Nejvýznamnější kontaminanty

Doc. Ing. Jaroslav Dobiáš, CSc.

Kontaminace potravin složkami papírových obalů je zřejmá z publikovaných informací o nálezech reziduí minerálních olejů, polycyklických aromatických uhlovodíků, 2-fenylfenolu, změkčovadel (např. dialkylesterů kyseliny ftalové), fotoiniciátorů tiskových barev (např. izopropylthioxantonu, deriváty benzofenonu, perfluorovaných sloučenin, rozpouštědel (di- a tripropylenglykoldiakrylátu), primárních aromatických aminů, bisfenolu A, diizopropylnaftalenu a dalších látek v potravinách balených do obalů na bázi papíru. Dosud však bylo publikováno málo systematických

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: