Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Odborná způsobilost v některých oborech ochrany veřejného zdraví

12.7.2016, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2.2.3.2 Odborná způsobilost v některých oborech ochrany veřejného zdraví

MUDr. Pavla Svrčinová

Vyhláška Ministerstva zdravotnictví ČR č. 490/2000 Sb., o rozsahu znalostí a dalších podmínkách k získání odborné způsobilosti v některých oborech ochrany veřejného zdraví (dále jen vyhláška), stanoví rozsah znalostí nutných k ochraně veřejného zdraví pro osoby vykonávající činnosti epidemiologicky závažné, tedy pro osoby činné v potravinářství (výroba potravin), ve stravovacích službách (školní jídelny, restaurace, bufety) nebo při uvádění potravin do oběhu (prodejny potravin, supermarkety, sklady, velkosklady potravin).

Znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví musejí mít

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: