dnes je 29.3.2024

Jogurt vanilkový, anebo s příchutí vanilky?Garance

30.1.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Jak uvádět příchuť vyrobenou z přírodních složek?GaranceQ&A

20.1.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

AromaGarance

23.1.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Označení přírodní aromaGaranceQ&A

27.6.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Kdy lze aroma označit jako přírodníGaranceQ&A

1.12.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Falšování koření a aromatGarance

17.10.2017, Ing. Helena Čížková, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Látky určené k aromatizaci v potravináchGarance

20.5.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování lihovin obsahujících ovocné aromaGaranceQ&A

21.1.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Medové aroma v pufovaných výrobcíchGaranceQ&A

28.3.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Obrázek dortu na proteinové tyčinceGaranceQ&A

7.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilkový extrakt vs. vanilkové aromaQ&A

21.1.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: Cukrářské výrobky a těstaGarance

20.10.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování čokoládového pudinguGaranceQ&A

6.11.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výobrazení ovoce při použití přírodních aromatGaranceQ&A

28.12.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Jablečný ocet a označování přídatných látekGaranceQ&A

9.4.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování bonbónů s obsahem alkoholického nápojeGaranceQ&A

27.4.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilková pomazánka nebo pomazánka s vanilkovou příchutí?GaranceQ&A

20.6.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Smějí se používat přídatné látky ve výběrových džemech?GaranceQ&A

2.8.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění množství složky u želé s ovocnou příchutíGaranceQ&A

14.2.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování podsložek surovinyGaranceQ&A

18.5.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: Mražené krémyGarance

6.6.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: Čokoládové bonbonyGarance

4.3.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: CukrovinkyGarance

8.12.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Falšování čaje a výrobků na bázi čajeGarance

26.2.2019, Doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Minimální množství složky uvedené v názvu výrobkuGaranceQ&A

29.11.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení výrobku - ToppingGarance

14.2.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Návrh vyhlášky o požadavcích na čaj, kávu a kávovinyGarance

15.3.2022, Ministerstvo zemědělství ČR, Zdroj: Verlag Dashöfer

Jak je to s přírodními a umělými barvivy?GaranceQ&A

2.3.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Falšování vínaGarance

9.4.2019, doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D, Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení ovocné limonádyGaranceQ&A

31.5.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Whisky - new makeGaranceQ&A

11.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Zdroj:

Nedostupné pro váš modul.

Akce
Nahrávám...
Nahrávám...