Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Pitná voda v potravinářských provozovnách

12.8.2014, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2.2.3.3 Pitná voda v potravinářských provozovnách

Ing. Marie Jechová

Problematika pitné vody je obsažena jak v legislativě Evropské unie, tak v tuzemských právních předpisech. Následující text zahrnuje základní informace z právních předpisů včetně některých požadavků, které z nich vyplývají pro provozovatele potravinářských podniků.

Základem je uvést, jak je v evropských předpisech definován pojem „pitná voda” a od kdy se voda považuje za potravinu, a samozřejmě také uvést, jaké jsou požadavky na zajištění dodávání pitné vody při výrobě a uvádění potravin do oběhu.

Pitná voda

Pojem „pitná voda” je definován v evropských předpisech nařízením (ES) č. 852/2004 o hygieně potravin (dále jen

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: