Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Postřehy z certifikačních a dozorových auditů

16.7.2012, , Zdroj: Verlag Dashöfer

4.3.1 Postřehy z certifikačních a dozorových auditů

RNDr. Petr Valošek

Významné a opakující se nedostatky a připomínky z auditů certifikačních orgánů. Pozitivní a negativní zkušenosti auditovaných společností. Komentáře k uvedeným skutečnostem. Porovnání s normativními nebo legislativními požadavky. Rozdělení na audity kvality, životního prostředí, bezpečnosti, audity v potravinářství a ostatní audity. Shrnutí postřehů do obecnějších závěrů.

Význam auditování

Pro vyjasnění významu uvádím vysvětlení hesla audit z naučného slovníku Wikipedie. Auditování je pak činnost související s prováděním auditu.

Audit (z lat. auditus, slyšení ) znamená úřední přezkoumání a zhodnocení dokumentů, zejména

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: