Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Případová studie: Prevence vzniku odpadů v procesu výroby cukrovinek

31.7.2012, , Zdroj: Verlag Dashöfer

6.6.3 Případová studie: Prevence vzniku odpadů v procesu výroby cukrovinek

doc. RNDr. Jana Kotovicová, Ph.D.

Možnosti uplatnění prevenčních postupů při minimalizaci nebo eliminaci vzniku odpadů je možné si ilustrovat společností na výrobu cukrovinek, která nastavuje svou výrobu a celkové hospodaření tak, aby byly jednotlivé dopady na životní prostředí minimální.

Aby společnost dosáhla vytčených cílů a vyhověla požadavkům zákazníků, byly zde zavedeny a certifikovány normy, a to v oblasti managementu kvality (BRC), životního prostředí (ČSN EN ISO 14 001) a bezpečnosti práce (BS OHSAS 18 001), jež společně fungují jako integrovaný systém řízení.

Profil

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: