Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Produkce masa a masných výrobků na farmě: Checklist - Vybavení a zajištění bourárny a balení výsekového masa

25.6.2013, , Zdroj: Verlag Dashöfer

3.10.6 Produkce masa a masných výrobků na farmě: Checklist – Vybavení a zajištění bourárny a balení výsekového masa

Ing. Pavel Smetana, Ph.D.

Otázka ANO NE 
Budu bourané maso prodávat balené?  Není to vhodné z důvodu krátké trvanlivosti nebaleného masa a zvýšeného nebezpečí mikrobiální kontaminace. 
Je bourání a následné balení JUT, anatomických částí (s kostí i bez kosti) prováděno v dostatečně velké místnosti? Je zabezpečen přísun obalového materiálu k baličce tak, aby nedocházelo ke křížení cest s nebaleným masem?  V případě malých prostor, kde toto nelze, musí být balení prováděno časově odděleně. 
Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: