Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Produkce mléka a mléčných výrobků na farmě: Systém kritických bodů pro zpracování mléka

3.12.2013, , Zdroj: Verlag Dashöfer

3.10.28 Produkce mléka a mléčných výrobků na farmě: Systém kritických bodů pro zpracování mléka

Ing. Pavel Smetana, Ph.D.

Uvedeny jsou jednotlivé dokumenty, jež tvoří nezbytnou součást systému HACCP. Jsou zde uvedeny i jejich vzory. Obsah je důležité konzultovat s dozorovým veterinárním inspektorem, který má vaši provozovnu na starosti. Postupy jsou shodné jak pro výrobu v režimu bio-, tak i pro konvenční hospodářství.

Zpracování mléka různých druhů hospodářských zvířat se uvádí v popisu výrobků. Postupy zpracování jsou shodné. Jednodušší je zpracovávat mléko z vlastních zdrojů. Pokud se rozhodnete zpracovávat mléko od jiných producentů, je

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: