Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Prováděcí předpisy k zákonu o potravinách

2.11.2017, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2.2.1.1
Prováděcí předpisy k zákonu o potravinách

Ing. Bedřich Škopek, CSc.

Prováděcí předpisy Ministerstva zemědělství ČR

  • Vyhláška č. 417/2016 Sb., o některých způsobech označování potravin.

  • Vyhláška č. 398/2016 Sb., o požadavcích na koření, jedlou sůl, dehydratované výrobky, ochucovadla, studené omáčky, dresinky a hořčici.

  • Vyhláška č. 397/2016 Sb., o požadavcích na mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje.

  • Vyhláška č. 261/2016 Sb., o tabákových výrobcích.

  • Vyhláška č. 231/2016 Sb., o odběru, přípravě a metodách zkoušení kontrolních vzorků potravin a tabákových výrobků.

  • Vyhláška č. 69/2016 Sb., požadavcích na maso, masné výrobky, produkty rybolovu a akvakultury a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich.

  • Vyhláška č. 172/2015 Sb., o informační povinnosti příjemce potravin v místě určení.

  • Vyhláška č. 320/2014 Sb. o informační povinnosti příjemce potravin v místě určení ve vztahu k některým druhům potravin.

  • Vyhláška č. 227/2008 Sb., kterou se stanoví výše paušální částky nákladů dodatečné kontroly, nákladů vynaložených na ověření souladu se specifikacemi a nákladů vzniklých příslušným orgánům v souvislosti se vstupem nebo dovozem potravin a surovin ze třetích zemí (vyhláška o paušálních nákladech).

  • Vyhláška č. 366/2005 Sb., o požadavcích vztahujících se na některé zmrazené potraviny.

  • Nařízení vlády č. 98/2005 Sb., kterým se stanoví systém rychlého varování o vzniku rizika ohrožení zdraví lidí z potravin a krmiv

  • Vyhláška č. 212/2004 Sb., o stanovení zásob a způsobu jejich ohlašování Státní zemědělské a potravinářské inspekci, ve znění pozdějších předpisů.

  • Vyhláška č. 194/2004 Sb., o způsobu provádění klasifikace jatečně upravených těl jatečných zvířat a podmínkách vydávání osvědčení o odborné způsobilosti fyzických osob k této činnosti, ve znění pozdějších předpisů.

  • Vyhláška č. 344/2003 Sb., kterou se stanoví požadavky na tabákové výrobky.

  • Vyhláška č. 157/2003 Sb., kterou se stanoví požadavky pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich, jakož i další způsoby jejich označování, ve znění pozdějších předpisů.

  • Vyhláška č. 76/2003 Sb., kterou se stanoví požadavky na přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakaový prášek

 
 Napište nám
 Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
 Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
Input: