dnes je 4.12.2024

Input:

Schémata udržitelnosti používaná v potravinářském průmyslu

10.7.2023, , Zdroj: PotravinyInfo (www.potravinyinfo.cz), Délka videa: 00:35:04

Téma udržitelnosti přestává být pouze teoretickým konceptem, ale stává se součástí praxe. Jaké činnosti bude třeba v krátké době implementovat do různých oblastí podnikání a jak se to dotkne segmentu výroby potravin? V přednášce se zamyslíme nad současnými a budoucími souvislostmi udržitelnosti a podnikání.

Kapitoly videa

Lektor

prof. Ing. Vladimír Kočí, Ph.D. MBA

prof. Ing. Vladimír Kočí, Ph.D. MBA

Děkan Fakulty technologie ochrany prostředí VŠCHT, ve své odborné činnosti se věnuje rozvoji ekologicky ohleduplného průmyslu, energetiky a hospodaření. Je odborníkem na metodu posuzování životního cyklu, kterou v České republice rozvíjí a uplatňuje ji v řadě projektů vedoucích ke snížení ekologických škod průmyslových aktivit i ke zvýšení kvality lidského života. Přednáší na VŠCHT, ČVUT a UK. Kromě práce na vědeckých projektech spolupracuje s mnoha průmyslovými podniky, neziskovými organizacemi i se samosprávou ČR.

Nejnavštěvovanější semináře
          Nahrávám...
          Nahrávám...