Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Správná praxe ve stravovacích službách: Bezpečné zacházení s odpady

21.2.2017, , Zdroj: Verlag Dashöfer

4.1.2.6 Správná praxe ve stravovacích službách: Bezpečné zacházení s odpady

MUDr. Pavla Svrčinová

V kuchyni a přípravnách potravin/pokrmů by měly být shromažďovány odpadky buď v nádobách na jedno použití, v nepropustných pytlích nebo v řádně označených kontejnerech na opakované použití. Ty by měly být uzavřeny a zakryty, s výjimkou například loupání cibule, kdy musí být nádoba na odpady zakryta ihned po skončení této operace. Odpadní nádoby či pytle s odpadky se musejí odstraňovat z pracovního prostoru, jakmile jsou plné, nebo po každé pracovní směně, a umísťovat mimo tyto prostory (jednorázové pytle) nebo vyprazdňovat (kontejnery na opakované použití). Odpadní

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: