Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Správná praxe ve stravovacích službách: Osobní hygiena

23.5.2017, , Zdroj: Verlag Dashöfer

4.1.2.12 Správná praxe ve stravovacích službách: Osobní hygiena

MUDr. Pavla Svrčinová

Každá osoba podílející se na manipulaci s potravinami by si měla umýt ruce často a důkladně vhodným čisticím prostředkem a pod tekoucí teplou pitnou vodou. Ruce se musejí umývat vždy před zahájením práce, bezprostředně po použití toalety, po manipulaci s kontaminovaným materiálem a kdykoli jindy je to nutné.

Při mytí rukou je vhodný tento postup:

Navlhčit si ruce vodou. Aplikovat dostatek mýdla na pokrytí celého povrchu rukou − cca 3−6 ml, tj. dvě zmáčknutí dávkovače tekutého mýdla, nebo přiměřené množství klasického mýdla v kostce. Poté následuje tření rukou dlaní o dlaň. Nejprve třeme pravou

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: