Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Správná praxe ve stravovacích službách: Pomocné návody, pokyny a příručky

8.11.2016, , Zdroj: Verlag Dashöfer

4.1.2.2 Správná praxe ve stravovacích službách: Pomocné návody, pokyny a příručky

MUDr. Pavla Svrčinová

Vzhledem k tomu, že zejména analýza rizika a stanovení kritických kontrolních bodů mohou činit zejména malým a středním potravinářským provozovatelům značné potíže, stanovilo nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 ve svých článcích 8 a 9 možnost, že členské státy nebo EU podporují vypracování návodů/pokynů/příruček pro zavádění správné hygienické praxe a pro používání zásad HACCP.

Šíření a používání vnitrostátních pokynů i pokynů Společenství je podporováno. Používání těchto pokynů je však pro provozovatele potravinářských podniků

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: