Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Správná praxe ve stravovacích službách: Údržba zařízení

8.8.2017, , Zdroj: Verlag Dashöfer

4.1.2.18 Správná praxe ve stravovacích službách: Údržba zařízení

MUDr. Pavla Svrčinová

V každém stravovacím zařízení by se měla pravidelně provádět údržba všech zařízení a instalací. Zejména je nutno pravidelně čistit osvětlovací tělesa, vzduchotechnická zařízení, rozvody páry a vody – zejména k jednotlivým technologiím. Není možno však zanedbávat i obnovu nátěrů a maleb. Každý větší potravinářský podnik by měl mít zpracován plán pravidelné údržby, který by měl stanovit, co a v jaké četnosti se kontroluje, obnovuje či opravuje. Plán by měl rovněž stanovit, kdo tuto pravidelnou

 
 Napište nám
 Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
 Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
Input: