Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Správná praxe ve stravovacích službách: Udržování chladírenského řetězce

25.4.2017, , Zdroj: Verlag Dashöfer

4.1.2.10 Správná praxe ve stravovacích službách: Udržování chladírenského řetězce

MUDr. Pavla Svrčinová

Provozovny včetně provozoven společného stravování by měly mít chladicí anebo mrazicí zařízení s kapacitou dostačující k uložení surovin, polotovarů, hotových pokrmů a potravin za vhodné teploty. Křížová kontaminace patogeny ze syrových komodit (surovin, polotovarů, potravin) do připravených pokrmů se často přihodí v chladničce či mrazničce. Proto musejí být syrové potraviny, zejména maso, drůbež, tekuté vaječné výrobky, ryby a korýši, přísně odděleny od připravovaných jídel, nejlépe za použití různých chladniček.

Provozovny by také měly mít k dispozici

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: