Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Standard BRC verze 6

26.3.2013, , Zdroj: Verlag Dashöfer

4.4.3 Standard BRC verze 6

Ing. Petra Šotolová

Standard BRC je jedním ze standardů řízení kvality a zdravotní nezávadnosti ve výrobě potravin uznávaných v rámci GFSI (Global Food Safety Iniciative). Informace o standardu je možné získat na oficiálních stránkách www.brcglobalstandards.com .

Další informace o standardu je možné získat u společnosti QS Control s. r. o., která je výhradním poskytovatelem služeb NSF Certification v ČR/SR (nám. 14. října 1307/2, 150 00 Praha 5, IČO: 27390519, DIČ: CZ27390519, tel.: +420 603 256 649, fax: +420 266 310 900, e-mail: info@qscontrol.cz).

Global Standard for Food Safety (BRC) byl vypracován Asociací britských maloobchodníků (British Retail Consorium) ve spolupráci s výrobci

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: