Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Systém HACCP pro výrobu přídatných látek

19.2.2014, , Zdroj: Verlag Dashöfer

Nařizuje legislativa vypracování systému HACCP na výrobek E 1404? Jedná se o přídatnou látku s tímto E kódem. U nás označený jako Solvarin 1211.

Dotaz:

Nařizuje legislativa vypracování systému HACCP na výrobek E 1404? Jedná se o přídatnou látku s tímto E kódem. U nás označený jako Solvarin 1211.

Odpověď:

Jako škrobárna jistě vyrábíte širší sortiment škrobů a musí tedy mít zpracovaný systém HACCP. Je jedno, jestli je škrob používaný jako

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: