dnes je 28.3.2024

Stopové množství alergenuGaranceQ&A

25.11.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování směsi kávy a čekankyGaranceQ&A

6.12.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zeleninový extrudovaný výrobekGaranceQ&A

18.4.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu u sušeného ovoceGaranceQ&A

19.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zvýraznění sorbanu draselného v označení potravinyGaranceQ&A

12.12.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Informační systém o označování potravin (FLIS)ZáznamGarance

10.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:57:57

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Uvádění dusíku u piva s lavinovým efektemQ&A

18.11.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění nutričních hodnot u olejninGaranceQ&A

3.3.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování alkalizačního činidla v kakauQ&A

27.6.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označovat kurkumin jako koření nebo jako přídatnou látku?GaranceQ&A

6.4.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Lecitin nebo lecitiny?GaranceQ&A

20.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Čokoláda slazená maltitolemGaranceQ&A

6.6.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Povinnost označit nejedlé střívko u mléčného výrobkuGaranceQ&A

5.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prodej potravin neuvedených na trh zaměstancůmGaranceQ&A

5.8.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Je syrovátkový protein součástí mléčné složky?GaranceQ&A

19.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Ohlašovací povinnost pro e-shopGaranceQ&A

5.7.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pšeničné medové pufyGaranceQ&A

26.10.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nutriční hodnocení potravin pomocí Nutri-ScoreZáznamGarance

9.6.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:05:42

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Nutriční hodnocení potravin pomocí Nutri-ScoreZáznamGarance

27.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:50:07

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Budování potravinářského provozu na zelené louceGaranceQ&A

14.4.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování bonbónů s obsahem alkoholického nápojeGaranceQ&A

27.4.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Ozdoby cukrářských výrobků a jejich uvádění ve složeníGaranceQ&A

22.3.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Podmínky skladováníGarance

19.3.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Pravidla pro používání polyfosfátů v masných polotovarechGaranceQ&A

14.11.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování soli s jódemGarance

4.10.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Označování čokoládového pudinguGaranceQ&A

6.11.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Deklarace slunečnicového oleje jako součásti surovinyGaranceQ&A

10.1.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pojem Evropská rýžeGaranceQ&A

6.10.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Země původu primární složky u cukrovinekQ&A

6.2.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kakao a uvádění pomocných látekGaranceQ&A

13.9.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu o čokoládových figurekQ&A

17.3.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Tiramisu krém a upozornění na obsah kofeinuGaranceQ&A

8.3.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Co definuje belgickou čokoládu?GaranceQ&A

14.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Srovnání obsahu cukru u ovocného výrobku a džemuQ&A

14.7.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Jak uvádět příchuť vyrobenou z přírodních složek?GaranceQ&A

20.1.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování invertázy na obaleGaranceQ&A

11.10.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Legislativní požadavky na kečupGaranceQ&A

7.2.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Maximální množství jednotlivých aminokyselinGaranceQ&A

27.6.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Výrobek s vitaminem C vs výrobek obohacený vitaminem CQ&A

10.12.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování cukrářské náplněGaranceQ&A

2.10.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Upozornění na plánovanou kontrolu SZPIGaranceQ&A

22.11.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění přídatných látek ve složení pečivaGaranceQ&A

8.4.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Lze výrobek z přirozeně bezlepkových surovin označit jako bez lepku?GaranceQ&A

26.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozpékání pečiva na prodejně potravinGarance

1.11.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Uvádění skladovacích podmínek na obaluGaranceQ&A

5.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Existuje limit SHU pro mletou papriku?GaranceQ&A

18.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu u surovin vyráběných v různých zemíchGaranceQ&A

23.8.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky na kojeneckou a dětskou výživuGaranceQ&A

27.3.2013, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Navazující dotaz k dotazu Označení přírodní margarínQ&A

27.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Zdroj:

Nedostupné pro váš modul.

Akce
Nahrávám...
Nahrávám...