Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Úvod - Potravinářství

25.11.2013, , Zdroj: Verlag Dashöfer

9.11 Potravinářství

Ing. Pavel Petrů

9.11.1 Úvod – Potravinářství

Ing. Pavel Petrů

Potravinářský průmysl je zastoupen několika obory. Jedná se o průmysl masný, drůbežářský, tukový, pivovarnický a sladovnický, konzervárenský a lihovarnický, zřídla, výrobu nápojů, vinařský, mlýnský a pekárenský, mlékárenský, cukrovarnický, škrobárenský, mrazírenský, tabákový a čokoládovny.

Výroba potravin je tvořena řadou výrobních procesů postupně na sebe navazující. Těmi jsou příprava, strojní nebo ruční zpracování, balení, manipulace a přeprava (doprava). Všechny tyto činnosti mají svá specifická rizika poškození zdraví zaměstnance.

Od ostatních průmyslových výrob se potravinářství výrazně odlišuje specifickými vysokými nároky na

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: