Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Zavádíme HACCP: Případová studie pro výrobu hotových jídel

21.4.2015, , Zdroj: Verlag Dashöfer

4.2.5 Zavádíme HACCP: Případová studie pro výrobu hotových jídel

Ing. Petra Šotolová

Skupina výrobků: balená chlazená hotová jídla určená k přímé spotřebě.

1. Rozsah systému

Systém HACCP pokrývá všechny kroky výroby od příjmu surovin pro výrobu až po přepravu výrobku k zákazníkovi.

2. Jmenování týmu HACCP

Jméno  Funkce v týmu  Funkce ve společnosti  Vzdělání /kvalifikace  Podpis  
Jana Mladá  Vedoucí týmu  Manažer jakosti  VŠ v oboru potravinářské chemie
Kurz HACCP (40 hodin)
Kurz interní audit (8 hodin)  
 
Lenka Stará  Člen týmu  Vedoucí výroby  SŠ obor masná výroba
Školení HACCP 8 hodin  
 
Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: