Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Zavádíme HACCP: Uplatnění základních principů

9.12.2014, , Zdroj: Verlag Dashöfer

4.2.2 Zavádíme HACCP: Uplatnění základních principů

Ing. Petra Šotolová

Ve chvíli, kdy máte připraveny všechny části přípravné fáze, je čas postupovat podle jednotlivých principů HACCP.

Níže jsou uvedeny a dále rozvedeny základní principy HACCP tak, jak je popisuje Codex Alimentarius, a tak, jak jejich zavedení požaduje nařízení o hygieně potravin:

  • Princip 1: Provedení analýzy nebezpečí

  • Princip 2: Stanovení kritických bodů (CCP)

  • Princip 3: Stanovení kritických limitů

  • Princip 4: Stanovení systému sledování kritických bodů

  • Princip 5: Stanovení nápravných opatření pro případ nezvládnutého stavu

  • Princip 6: Stanovení postupů ověřování systému HACCP

  • Princip 7: Stanovení systému dokumentace

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: