dnes je 27.5.2024

Léčebná tvrzení na obalech bylinkových čajůQ&A

14.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování instantního kakaového nápojeGaranceQ&A

17.5.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Obsah vzduchu v balení výrobkuGaranceQ&A

15.5.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky na značku Regionální potravinaQ&A

18.3.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kdy lze limonádu nazvat domácí?Q&A

6.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladování vařených loupaných vajecGaranceQ&A

28.11.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Doplněk stravy čokoládový nebo s čokoládovou příchutí?Q&A

28.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Šarže místo data minimální trvanlivostiGaranceQ&A

25.3.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Určení země původu jablek analytickyGaranceQ&A

4.7.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Kombinace českého a slovenského jazyka v deklaraci složeníQ&A

1.8.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilkový extrakt vs. vanilkové aromaQ&A

21.1.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Může se 100% mošt označit, že je bez přidaného cukru?Q&A

15.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění tvrzení na obaluGaranceQ&A

17.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Obsah medu ve výrobku a jeho procentové vyjádřeníGaranceQ&A

30.5.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění alergenů při prodeji na dálkuGaranceQ&A

8.6.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení čokoládová náplňGaranceQ&A

17.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Brusinky a označování produktůGaranceQ&A

16.11.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výhody a nevýhody uvádění výživových schémat na obalech potravinZáznamGarance

18.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:56:35

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Uvádění nutričních hodnot na porciGaranceQ&A

14.3.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Obsah solaninu v potravináchGaranceQ&A

23.5.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Překlad názvu surovinyGaranceQ&A

19.12.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pojmy energetická hodnota a energieGaranceQ&A

3.6.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění množství dusíku v ochranné atmosféřeGaranceQ&A

15.12.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění textů na obalu - ruční práceGarance

20.2.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Uvádění obsahu glukózového sirupu na obaleGaranceQ&A

22.6.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Obsah kyseliny kyanovodíkové v jádrechGaranceQ&A

12.9.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Voskování a očerňování potravinQ&A

21.4.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilková pomazánka nebo pomazánka s vanilkovou příchutí?GaranceQ&A

20.6.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu u jednosložkových potravinGaranceQ&A

10.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Adresa podniku jako údaj o zemi původuQ&A

7.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Přípustná odchylka obsahu bílkovin v doplňku stravyQ&A

9.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Časté mýty a omyly v označování potravinářských produktůZáznamGarance

23.6.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:50:18

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Uvádění formy vitaminů na obalech potravinGaranceQ&A

12.10.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování lihovin obsahujících ovocné aromaGaranceQ&A

21.1.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Velikost písma na nízké plechovceQ&A

30.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vyjadřování výživových údajů u hotového výrobkuGaranceQ&A

4.10.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kysané vs. šlehané podmáslíGaranceQ&A

3.12.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zvýraznění sojového lecitinu jako alergenuQ&A

29.9.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

AromaGarance

23.1.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

zdravotní tvrzeníGaranceQ&A

21.6.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

CreatinGaranceQ&A

13.6.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Výobrazení ovoce při použití přírodních aromatGaranceQ&A

28.12.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování výrobce nebo distributora na obalu potravinyQ&A

12.11.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Je nutné uvádět složku potraviny jako konzervant i jako alergen?GaranceQ&A

15.6.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Dvojí formulace popisu výrobku na jednom obaleGaranceQ&A

1.2.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Zdroj:

Nedostupné pro váš modul.

Akce
Nahrávám...
Nahrávám...