Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Zpracování masa a živočišných produktů pocházejících z krokodýlů

26.3.2013, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2.2.2.2 Zpracování masa a živočišných produktů pocházejících z krokodýlů

Ing. Bedřich Škopek, CSc.

Vyhláška č. 34/2013 Sb., o veterinárních požadavcích na porážení krokodýlů a další zpracování masa a živočišných produktů z krokodýlů, řeší déle trvající vakuum v národní legislativě na úseku farmového chovu krokodýlů pro komerční účely, např. na jižní Moravě.

Porážky těchto zvířat byly provázeny složitým zajišťováním schvalování a dohledu. Vyhláška tedy nastolila běžný režim obdobný jiným hospodářským a farmově chovaným zvířatům. V rámci specifických podmínek a požadavků odpovídajících příslušným evropským předpisům se tím problematika porážek krokodýlů a

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: