Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Zpracování okopanin

30.1.2012, , Zdroj: Verlag Dashöfer

9.11.4.5 Zpracování okopanin

Ing. Miroslava Kopecká

Nejrozšířenější z okopanin jsou cukrovka a brambory. Pěstování okopanin pro technické účely vedlo k vytvoření zpracovatelského průmyslu, zejména cukrovarů, škrobáren, lihovarů a sušáren.

Zpracování okopanin začíná polními sklizňovými pracemi. Nebezpečí možných ohrožení jsou shodná s nebezpečími, vyskytujícími se v rostlinné výrobě. Dále práce pokračují transportem, skladováním, případně zpracováním v sušárnách nebo ve speciálních zařízeních pro výrobu polotovarů nebo konečných potravinářských a průmyslových produktů (sušárny, škrobárny, cukrovary, výrobny bramborových lupínků, hranolků, apod.). Tyto úkony jsou spojeny s řadou kombinovaných nebezpečí. Konkrétní

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: